duscha & packa nu!

DuscheeeeN. Bloggar strax!

lovade att länka...

... dom här söta tösernas blogg!
beckandmoe


bad update

Tänkte lägga in bilderna tidigare idag när jag hade elevens val. Men min fattiga skola har inte datorer med minneskort-port. Och direkt när jag kom hem stack jag till Linn. Glömde min kamera hemma. Attans också! Vi åt makrillsmackor och gjorde soda streamad oboy. Gott! (fast inte soda streamen)

elevens val-lektion med benny!



imorgon... /mini-bloggpause.

Imorgon ska jag gå osminkad, men med plattat hår. & lite fräschare kläder än vad jag hade idag... haha

Efter skolan blir det att fixa dom här sakerna:
• Va med Linn
• Ha picnik på Kastanjen (y'
• Kolla pyttelite på innebandy
• Packa*
• Plugga
• Träna
• Duscha

*Åker ju till Oskarshamn på fredag efter skolan. Så måste ha allt klappat och klart! Sedan är jag iväg i en vecka + helgen som kommer där efter. Åker till kusinerna i Mönsterås! Blir en kanon-vecka!
DOCK tror jag att jag inte kommer va så aktiv här på bloggen på grund av att min dator är wierd och krabbar hela tiden så orkar inte ta med mig den. Blir nog att jag uppdaterar på Daniel eller Emils dator och sen från söndag till söndag blir det nog på Natalie. Men som sagt, det blir nog inte så många inlägg per dag. Tyvärr! Men sen när jag kommer hem kommer jag ha massor av bilder att visa! Nu blev det mycket text och tack för du läste.

spanska på högsta nivå...

Eller inte.


Sitter och kladdar i boken istället. h33h3h3h3h3


blir aldrig att jag pluggar...

Jag säger att jag ska plugga. Men det blir aldrig så. Istället bloggar, städar, tränar, dricker te, ta bilder eller något annat gör jag. HEYIGISPANSKA säger jag!

nu blir det att städa rummet, ser förjävligt ut.


Fritidsgården

Hola! Me llamo elin. Sitter i fritidsgården och ska snart dra hem och plugga spanska. It's sucks!
Såg precis några bilder på facebook. Tror jag dör -.-'
Uppdaterar senare.


osminkad och vitklädd


vita skor
vita strumpor
vita byxor
vita trosor
vita bh
vita tjocke tröja
vit/grå tröja.
HIGH5!

sovmorgon till halv åtta

- Hur skönt som helst! brydde mig inte om att sminka eller platta det för allt låg i skåpet. Funderar på att gå osminkad imorgon också. Precis druckit lite te, så ovanligt. Citronte! Ska snart sticka till Ebba sen blir det hem och plugga spanska. Har prov imorgon på ungefär 30 sidor och har inte ens börjat. Gr8!


vad tänker du gå efter högstadiet elin?

- Ja, det fråga ställs ofta. Minnst en gång per vecka. Jag ska gå barn- &fritidsprogramet på teknikum. Men ska jag verkligen det? Det vet jag ju inte än. Men jag vill gå där. Och nu börjar jag funderar på, tänk om jag inte kommer in? Vad ska jag gå då? Jag har ju inte tänkt på något annat. Jag tänkte att det är rätt väg. Men sedan finns det ju massor av folk som också vill gå den linjen. Dom är nog lika förvirrade som jag. Bara 261 dagar kvar. Sedan slutar jag nian. Jag vill inte sluta nian. Men ändåså på ett sätt vill jag det jätte gärna. 261.

6-pack ringar och gummisnoddar

När jag öppnade teburken så har mamma köpt citronte! Tack! Världens bästa te, i alla fall nu. Senare tröttnar jag nog på det.



ringarna- h&m
gummisnoddar- glitter

Imorgon kommer jag gå med oplattathår och osminkad i skolan. Därför att jag var tvungen att lämna mina saker i mitt skåp. Kul. Så kommer gå med mjukis och mössa. Fint! Nu bloggar jag nog inte er för idag. Kanske senare innan jag går och lägger mig.

ljusrosa myskläder!



Direkt när jag kom hem satte jag på mig min ljusrosa mjukiströja och nu har jag precis satt på mig mina ljusrosa morgontofflor! Myyyskväll! Ska ta en kopp te nu och ta kort på det jag köpte inne i stan idag. Sen ska jag läsa igenom min religion en gång till. Mitt första religionprov i högstadiet. Hur ska det här gå?

spanska/rast/so/idrott

 





ica

Har varit i stan. Bilder kommer sen. Ska gå med Johanna och Elin bort till ica nu. Hörs!


glasögon



Kör på glasögon idag till outfiten. Ländesedan jag använde dom, haha. Men idag blir det lite dryg uppdatering för jag ska ju nämnligen till stan idag som ni kanske såg i förra inlägget. Men ha det bra! :*

arg

Arg och galen! Nu ska jag sova. Uppdaterar imorgonbitti om jag hinner!

sovoutfit tonight:



overkneestrumpor-
ica supermarket.
snobben shorts- lindex.
vit spetströja- kosta.
vit spetsbh- lindex.
ögonmask- lindex.

goodnight everybody!


vecka 39



ändrade planer/millenium

Blev inte stan med Ida imorgon. Får bli en annan dag! Men jag åker in ändå.
Orkade inte plugga mer så nu ska jag gå och tvätta av mig sminket och läsa milleniumboken, män som hatar kvinnor. riktigt bra film och hoppas på en riktigt bra bok!


tisdag, växjö med ida♥

Imorgon efter skolan tar jag en direktbuss till växjö och shoppar loss med Ida! Så förmodligen blir det inte så värst mycket uppdatering imorgon. Men lite blir det väl. Bilder kommer nog på kvällen. Have fun!


Ida och jag på en innebandyträning-09! ♥


tränat och handlat mjölk

Precis tränat lite granna och varit ute och gått. Har också varit hos farmor och farfar och hjälpt dom att handla mjölk. Nu blir det några hantlarslyft, situps och några kissa-hunden-övningar. Haha. Bloggar senare!

skoldag

Hej! Har tillbringat halva min dag i skolan. Gick både bra och dålig. Fick nästan VG på mitt kemiprov. Duktig man kan va. Sen har jag frusit och varit trött, får skylla mig själv. När jag kom hem drog mamma och jag till farmor och farfars gamla ASA-hus och hämtade fullt med backar och pant. Jag fick allt, så jag fick ihop allt som allt 173.50kronor. Får handla upp dom imorgon när jag åker till stan. Hehe. Ikväll blir det att träna och självklart plugga. Känns som att det är det jag gör varje dag, men det måste man, eller hur?


morgondagens outfit

Imorgon kör jag på en sommar-turkos&guldig outfit. Folket får tycka jag är knäpp som går runt i shorts men jag är som jag är. Jag bryr mig inte om vad det är för väder. Har jag bestämt mig för någonting, så har jag det.



shorts- ullared
linne- hm
armband- hm

välja outfit

Tjockat mig med massa onyttigheter idag. Inte bra! Så imorgon blir det att träna! Nu har jag inte så mycket mer att göra, så ska välja outfit för imorgon. För det tar massor av tid för mig nu för tiden. Sen ska jag nog läsa min bok på 500 sidor. HEYA


i found a heart ♥




ansiksmask/kors

I helgen har jag levt i min hellokitty-morgonrock, vitt linne, snobben bh-trosor-shorts, gråa thigst och vita knästrumpor. Urskönt!
La precis en ansiksmask och smörjde in mig i BUS (brun utan sol) Känner mig mycket fräsch!



Bilden till höger:
Blev visst lite väl redigerad med färgen. Jag ser ju ut som att vara orange. Men det är jag inte. Haha.
Bilden till vänster:
Har hittat mitt kors som jag fick av Nina i julklapp, ska börja använda det nu.

Om ni vill börja använda BUS, eller redan använder det och vill byta produkt kan jag tipsa er om den jag använder.
NIVEA sun touch

religion och TOY står på schemat!

Idag har jag varit duktig. Har faktis lagat mat till Albin och hans kompis. Det fick bli snabbmakaroner, färdigköpa köttbullar och pulversås! Nu har jag vilat ut mig och nu är det religion och tugga TOY som gäller samt lägga en ansiktsmask. Ska också gå en promenard senare.


ny header/leopard.



Vad tycker ni om min nya header då? Körde på leopard för det är inte många som har det. Kommer nog tröttna snabbt på headern men jag komer nog ha den ett tag framöver.

ny header och design

Godmorgon allihopa! Inatt satt jag och ändrade lite saker i min blogg. Inte helt nöjd än men jag ska ändra lite till. Så snart är det klart, och då börjar jag blogga på riktigt. Haha jag vet inte hur många gånger jag sagt det egentligen. Har precis ätit frukost och idag blir en sova-dag! Visst låter det bra? Men nu ska jag ändra lite saker. Jag skriver mer senare. /e


ny design och header.

jag ska fixa en ny header och design. sen börjar jag blogga. men jag tror inte jag hinner i kväll. så vi får se. nu ska jag gå och käka ett äpple!


min dator fungerar i perioder...

ska trodligen börja blogga. men innan jag gör det ska jag
• fixa en ny header och design.
• och så ska jag börja blogga lite mer normalt än som jag gjorde innan. inte typ 5 inlägg på samma gång och sen vänta ett dygn och sedan lägga in 3 samtidigt. utan lite mer då och då-inlägg.
• och så ska jag inte skriva om onödiga saker såsom, "ja, nu käkar jag en macka" eller något i den stilen.
• samt ska jag inte skriva några smileysar eller förkorta ord (det kommer gå åt helvete men jag kan ju i alla fall försöka)
• men jag kom just på att jag har ingen kamera. ååååååååååååååååh! börjar blogga när min kamera fungerar.


louis vuitton

blir mitt nästa köp. var inne, för första gången i en louis vuitton-affär i köpenhamn. blev på ett sätt otroligt lycklig när man kom in där. allt blev så lyxigt för en sekund.
almanacka, väska eller ett par skor? får först se hur mycket jag sparar ihop. wish me luck? :D


dator är trasig.

hej. ja. kommer inte blogga mer. återkommr om en lång stund. ta en köttbulle om du blir hungrig. ciao

RSS 2.0