top model sweden

Nu klockan 20.00 på TV3 blir det Top Model Sweden!


sacha på bilderna.

seriousface



YEY seriousface. Nu blir det möte på Teknikum efter det blir det att dra till praktiken och jobba till 21.00, sedan får jag träffa Albin, mamma och pappa som har varit iväg sen i torsdags!♥

some things I want @ GINA


some things I want @ HM



Denna månaden blir det lite shopping. även om jag lovade mig själv att inte shoppa och slösa pengar på ett tag. heheheheh

OC

Legat och degat hela dagen och kollat på min favoritserie OC. Inget slår det alltså! Blir att fortsätta att titta på det och just nu, har jag ingenting intresant att blogga om! xoxo



söndagar kan ta sig..



Skönt att jag har sovmorgon imorgon till klockan halv två! YEY
Igår var det fest för Micke! Riktigt trevligt var det. Mötte upp Anna vid stationen och drog sedan vidare till Alexandra och sen stack vi till tha partyyy. Mizith

Idag blir det bara att chilla, sova och lata mig. Soft! HÖRS

NY HEADER

Ja, kära vänner. Vad tycker ni om min nya header? (om ni inte ser den tryck då på F5) Är faktiskt riktigt nöjd. Denna får jag ha ett tag! Bäst av alla andra jag har haft. Nu ska jag sova. Ska iväg imorgon bitti! Ha det bra! XOXO



fick mina paket idag



Blev kalasglad när mamma ringde och jag har fått hem mina vinterkläder! Både från Ellos och Junkyard. YEY. Testade allt och det var kanon! Längtar oehört mycket till sportlovet med Olivia nu =) 

Annars har dagen varit bra. Nostalgi på hög nivå idag när jag besökte min gamla skola. Nervös att jag knappt kunde andas. Känns så fel att vara där när man inte ska vara där. Saknar det enormt! Roligt att träffa mina fd. lärare! Toppendag! 

Nu ska jag sova. Upp tidigt imorgon för jag har praktik hela dagen. Från 07.30-16.00! Natti.

i'm not afraid anymore. forever is a long time.



changing my lifestyle now

thea och noah

Idag har jag varit ledig. Drog en runda till Teknikum och hälsade på Olivia, Caroline och Elin! Mycket trevligt. Sen fick jag rusa till Thea och Noas skola för jag skulle hämta dom där! Sedan gick vi hem till dom och bakade Chokladbollar och tittade på film! Mysigt. 



Men nu ska jag nana. Imorgon blir det besök på gamla skolan innan praktiken! XO elin.

inköp

Idag fick jag hem min übersnygga träningsbag som är ROSA! + rosa vattenflaska och rosa handduk. Sen fick jag också hem en hårborste som jag verkligen var i behov av. Tack mamma! LOVE TO YOU♥



Chelss † @SayingsForGirls

  • Admit it, you get a small rush of happiness when your crush likes your facebook picture or status.

  • We talked about old times, and it made me smile because you didn't forget.

  • Oh no, don't worry about me. It's not like I have feelings or anything.

  • TOP 5 Lies People Tell - 1) I'm fine. 2) That was my last piece of gum. 3) I'll call you back. 4) I'm on my way. 5) I never got that text.

  • When I grow up, I want a son first, then a daughter; So my son would beat up any boy that makes my little girl cry.

  • I ignore texts. I let the phone ring. It's nothing personal, but people need to realize that sometimes I just dont want to talk.

  • Sometimes, it's not the song that makes you emotional, it's the people and things that come to your mind when you hear it.

https://twitter.com/#!/SayingsForGirls


=D

Blev inte att jag åkte till stan nu på dagen. Istället blir det att städa rummet, äta lite mat och tagga träning! 
Läääängtar så mycket tills mina nya accessoarer kommer! =D




cute

Godmorgon kära bloggläsare! Idag spenderas dagen inne i stan med min kusin Thea! Hämta henne från skolan och sen bara mysa =) Efter det blir det träning och sedan hem och sova. Kanon! 



detta ska beställas klockan 00:01



Då det blir 50% rabatt! I like! (Och det matchar mina nya skidkläder!)
Nu gäller det bara att jag är vaken till dess :D

samuel - jag gråter bara i regner COVER



Riktigt bra är du Samuel! =)

åhåhåhå vill ha.



Bikinin då alltså..

idag har jag klickat hem lite nya skidkläder!

& eftersom jag har vita skidor med lila detaljer, pjäxor med lila detaljer, vita stavar, vit hjälm och vita skidglasögon kommer detta bli übersnyggt! 

nana



Nu ska jag nana. Har praktik imorgon från 07.00 till 12.20 då jag ska på ett möte angående val inom vården. Jaja, intresseklubben antecknar. Ha det bra! XO

a day with ebba and nina




My own Princess Sparkle


grand samarkand



Nu ska jag upp till Grand Samarkand och shoppa med mamma, ta en fika och bara mysa! Ha en bra dag allihopa! =)

elin leker doktor



Framöver kommer det bli seg bloggning pga att jag praktiserar och så. Och är trött när jag kommer hem och då orkar man inte. Samt att just nu händer inget speciellt i mitt liv. Men ha de så länge så slänger jag in ett inlägg eller två då och då! XO

life sucks sometimes

Just right now.

Idag tar jag vara på min lediga dag. Pysslar om mig själv, träna boxning och ha det riktigt soft.

Har absolut ingen blogglust idag. HEJ.



praktik!

Imorgon ska jag upp vid 6. För klockan kvart i 7 går min buss in till praktiken! 5 veckors praktik, sedan ett sportlov. Kalas! Såååå himla skönt att komma ifrån skolan ett tag. LML med stora bokstäver säger jag bara! 


now i'm going to sleep, like a sheep.



Nu ska jag lägga mig och nana. Varit en bra dag med Ebba och Nina! 

HJÄLP! ni som är piercingexperter kan gärna svara på det här:
vissa säger att man ska röra piercingen (jag har i näsan) , snurra på den ibland och så för att den inte ska vara fast. & vissa säger att man inte ska röra det över huvudet taget. Så hjälp tack?! Är så rädd att den blir infekterad.

sherlock holmes: a game of shadows



(nina forever alone, hehhehe, hon bokade sin biljett tre dagar senare)
Filmen var kanon! Mycket bra och så. Värd att se! Nu blir det att titta på avslutningsmusikalen med Ebba! PUSS

kinaf00d

Idag efter skolan stack jag, Alexandra, Stina, Anna, Mikaela, Emanuel & Tobias och åt på hongkong. Mycket gott och trevligt! Sedan stack vi bort till hemmakväll och sen HM. Så detta fick jag med mig hem:



Nu är jag hemma och ska göra klart mitt SO arbete så jag få E i betyg! XOXO

näsan



YE! där fick ni en bild! nu ska jag ha engelska sen blir det att äta med klassen! MYS
XOXO

sherlock holmes: a game of shadows



Nu har jag bokat biljetter för Sherlock Holmes på Lördag! Jag och boobie ska gå! Mizit!

Har suttit uppe och pluggat tills nu? Jag är galen, men min lärare är galen. Så det gör att jag blir galen och får massa omprov. Sug. Men nu ska jag nana. Ska upp om 5 timmar! XOXO

skulle ju pierca mig..

Men det får bli imorgon istället. Innan träningen. Hon som skulle pierca mig hade blivit lite sjuk eller något. Men imorgon, så ska jag, Alexandra, Josefine och Chasmine göra det! YE!

Nu sitter jag här, precis kommit hem, redan ringt till min praktikplats och ska börja plugga nu, yeah. Kul. Eller inte. Men ja, jag kan ju visa vad jag gjorde precis, jag blev en gladiator!


pierca mig imorgon..

YES. & nu vet jag vart det blir. Spännande, spännande! Blir surprise imorgon. Nu måste jag nana. Natti!♥

snygg


skypeebz



Nu: skype med ebba! =D

dear god

Dear God, the only thing I ask of you,
is to hold her when I'm not around, when I'm much too far away.
Dear God, the only thing I ask of you,
is to hold her when I'm not around, when I'm much too far away.

http://youtu.be/mzX0rhF8buo

tattoo



Det här tyckte jag var riktigt snyggt! Ser inte redigt vad det står men platsen på tattueringen var snygg! I wanna be eighteen! :(


2011

2011

Januari.

Jayem gick på repeat. Jag och Linn levde livet i Braås och lekte tuffa. OC var min fritid (haha & nu är den det igen), jag klädde mig i alla möjliga kläder & vi firade mid kusin Thea.




Februari.

Spanskalektionerna bestod av att ta kort på mig själv. Rockkarusellen var och jag satt i jyrun! Linn & jag gjorde hemmagjord glass och skrev manus till avslutningsmusikalen, gud vad vi jobbade med det! Men bra blev det. Alla ♥ dag kom och Thim och Tobias var små söta amor eller vad dom heter..
Sportlovet kom och Natalie och jag åkte till Trysil. Lärde henne att åka skidor och vi hade det riktigt jäkla roligt. Skrattade i princip hela tiden i backen, ett minne jag aldrig tänker glömma. 

Världens bästa farfar gick bort. Men han har det bättre nu än vad han hade det på slutet. Tänker på dig, och snart är det 1 år sedan. Kramar till dig♥



Mars.

Jag hade ork och tid till att klä mig fint och sminka mig varje dag, nog denna månaden jag tog mest egobilder, haha. Jag och Ebba var i stan och fikade. Jag fick min julklapp av Nina och Ebba som var att på manikyr! Loveeee it!
Jag var dum nog och solade tre dagar i sträck i 30 minuter varje gång, var nära på att åka in till akuten för brännblåsor. (jag borde egentligen sola 10 minuter 1 gång i veckan) jag skrek och grät för att det gjorde så ont. Men ja, jag trodde jag skulle bli brun fort, men det blev jag dock ej.
Jag levde på te och gick runt i min hello kitty morgonrock hela tiden.
Min SO-lärare Ams gick bort :(



April.

Vi fick våra niankläder. Jag körde på lösnaglar varenda vecka (hur jag nu orkade de?) Utklädningsdagen var och jag var utklädd till en playboykanin, mhehe. 

Jag kom in på mitt gymnasieval! Mycket glad över det, har träffat så många nya vänner!
Jag packade väskan och stack till Kalmar och Mönsterås, träffade många nya vänner bland annat Jesper, Oliver och Fredrik. Natalie och jag hade det galet bra!

Linn & jag hittade ett gömställe där vi bestämde att det bara var
vår plats.



Maj.

Maj var nog det bästa månaden ever! Massor med musikaljobb, ebbas konfirmation, jag började dricka kaffe, Linn och jag levde galet som vanligt. Pappa började renovera gården vi hade köpt, jag och Albin var där lite då och då (nu spenderar jag nästan varje helg där ute) 
Jag började använda inbakad fläta (saknar den frisyren, har för nuvarande för kort hår.)
Tårtkalas med världens bästa klass och min saknade engelskalärare Carolina! Sista helgen i Maj åkte 9C till Gotland, var där i 2-3 nätter, kom inte redigt ihåg. Linn och jag var busiga och smög ut första natten och stack in till Visbys nattliv. Men det var helt dött. Haha.




Juni.

Chillegrillparty nere vid sjön, ytterst mysigt! Bautafesten med Matilda, Frida & Linn♥
9C sista KF-dag. Sen kom allt på en gång, musikalen, 9:an festen, skolavslutningen, liseberg. Helt galet var det! & just dom tre dagarna, saknar jag mest. Hade så jäkla roligt! Vann också 1000kronor för årets vän. YE :D + mina betyg. 210 poäng lyckades jag skrapa ihop.

Några dagar gick och Natalie kom och hälsade på, vi cyklade ut till Brittatorp mitt i natten typ (Linn var också med) till Oskar and the crew! Dagen efter åkte vi till Annas nya lägenhet i Lammhult (bilderna på pappa och mig är från Lammhult). Midsommar kom och jag tillbringade den med dom bästa.

Jag och många andra stack till Tolg och badade (vid tre olika badplatser tror jag?) Mycker mysigt och varmt var det!
Samt målade jag USAflaggan på mina naglar.

Slutet av Juni åkte jag och många till till Ullared, handlade massor av småsaker men också min camoflageklackarskor, addidasjackan och kittyväskan♥



Juli.

Jag spenderade den mesta delen av Juli i Mönsterås med dom bästa. Helt galet bra var det, den bästa sommaren! Åkte också till Böda med Natalie, Linda, Jonas och Elsa. Mycket mycket trevligt och gosigt var det!

Var också i fjällbacka med familjen och Linn, men har inga bilder därifrån.



Augusti.

Jag köpte min älskade Burberryparfym♥
Kalledagarna var awesome! Hoppas på att 2012 blir ännu galnare!
Jag började på boxning, jag började gymnasiet, i fell in love! Jag levde i mina camoflagebyxor. Och bar på en big big secret! Men det gör jag fortfarande, heheheh.
randombild på albin.



September.

Jag stack till Mönsterås, ännu en gång. Mycket trevligt att träffa alla igen, lärde också känna Markus.
Klassen blev tajtare och tjejerna i klassen åt Kinamat! Mums! 
Jag köpte min älskade Burberrynecissär! 



Oktober.

Jag började umgås med min fina vän Alexandra♥ men hon vill sällan vara med på bilder så i Oktober fick jag ingen  bild på henne.
Mer finns inte så mycket att berätta om Oktober. Skola drog igång, mycket plugg och så. Bilderna få tala för sig själva.



November.

Jag upptäckte min webcam på min skoldator.
Jag började umgås med fina Caroline, Jennie och Olivia!♥
Jag och mamma stack till Stockholm över en helg och shoppade, tittade på Lena PH och hade det galet bra!

Noomi Rapace var med i ELLEmagasine. Random bilder från Teknikum.
Club Nordic, förfestade hemma hos Alexandra med tjejerna i klassen. Stack sedan till CN och va med Caroline och hennes vänner.

Tänkte väldigt mycket under denna månadern och tappade bort min koncentration.

Blev bjuden på Akropolis av Christoffer. Drack också xide GINGER. H3h3h3h3h33h.


December.

Jag klippte håret kort. Var på julbord med familjen. Shoppade med gosiga Emma uppe på Grand Sammarkand. Kollade på Lucia, riktigt duktiga var dom! Renoverade klart i Bråten, mitt favoritställe! Hade Titanicmys med Caroline och Olivia, åt massor av Ben & Jerry's. mhihi

Jag älskade min webcam! Jag och Thim busade med Julias Iphone. Spenderade Julen i Bråten med släkten, kalasmys!

Mellandagarna stack jag till Mönsterås och träffade släkten där. Också Jesper, Oliver och Fredrik! 
Började titta på OC igen♥ & sen blev det nyår som jag tillbringade tillsammans med Alexandra, Josefine och Elle!♥




Det här tog en satans lång tid! Men det har varit både ett bra och dåligt år. Hoppas 2012 blir bättre! Ha det bra nu ska jag sova. XOXO

emelie piri

Emelie var så söt och länkade mig på hennes blogg, så nu ger jag henne en länk till hennes blogg!

http://emeliepiri.blogg.se/


rain



Sitter och pluggar, går sisodär! Ska snart göra en kopp te! Bloggar mer sen när jag har tid. PUSS

2011

 

eftersom jag inte har gjort någon sammanfattning av 2011 som alla andra gör i bilder och skit så gör jag den här istället. ni kanske får en bildsammanfattning när jag har tid till det!

2011
ÅRET.
Hur har året 2011 varit för dig? - ärligt talat, både det sämsta och det bästa.
Bättre än förra året? - jo, men det var det!
Någonting du aldrig kommer glömma 2011? - avslutningsmusikalen, 9:an, liseberg, första terminen i gymnasiet, mönsterås, alla nya vänner jag träffat!
Har du flyttat under år 2011? - nej det har jag inte.
Har du hittat en ny låt som du älskar? - många! hehe

KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit 2011? - åt helvete =)
Har du hånglat med nån utan att ni var tillsammans ? - ohja!
Har du varit kär? - yes. det har jag faktiskt.
Har du sagt jag älskar dig till någon? - m.
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - yes.
Har du haft ett hemligt förhållande? - jättehemligt! eller nej ;)

SORG&HÄMND.
Har någon i din närhet tagit självmord? - nej :)
Har någon i din släkt avlidit? - yes, farfar♥
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - ja.
Varit i slagsmål? - nej

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? - om jag har!
Isåfall vad? - en sak..
Har du skämt ut dig? - hahaha ja!
Har du varit ute en hel natt? - yes.
Har du blivit tagen av polisen? - nej! jag är duktig chey :D
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - ja :)
Har du sovit i samma säng med ngn i samma kön? - yes :)

SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på? - teknikum, vård och omsorg.
Har du gjort något framsteg ? - nej.
Haft alla rätt på ett prov? - nej

 

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? - ohja! många detta året. i mönsterås, nya klassen, på teknikum och olika ställen =)
Har du förlorat en vän? - ja.
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - inte som jag kan komma på?
Har du gått bakom ryggen på en vän? - har jag säkert.
Har du ljugit för en bästavän? - inte som jag kommer på, men ngn gång har det säkert hänt! :$
Har du strulat med en kompis pojk-/flickvän?- nej!

Ja, ni var ju duktiga som läste. Det här var ju skittråkigt! Lovar att göra en bildsammanfattning, men nu ska jag iväg! XOXO

rothbart and the crew


kvällen

Var med Nina, Ebba, Thim, Kalle, Linn, Ludwig tidigare idag. Var hemma hos Nina och hade det trevligt! Sen vid 00.00 stack jag, Nina, Ebba, Thim och Kalle in till Mc'Donalds. Men sen blev allt helt sjukt och så var Mc'Donalds stängt och Kalles moped slutade fungera. Slutade med att tre timmar senare åkte vi från norremark och nu är jag äntligen hemma! Tack Patrik, André och Johan för all hjälp! & Ellenor, hennes syster och bror som skjutsade mig och Thim till ngn random mack för att köpa olja till Kalle. gewd, crazy night. Nu ska jag sova! Natti.



-

Nu är jag hemma och så har jag pluggat lite! Duktig chey. Om jag failar på dom här proven är jag nog knäpp! 
Ikväll blir det att träffa lite vänner och mysa! xoxo




TOP 5 lies people tell

TOP 5 Lies People Tell - 1) I'm fine. 2) That was my last piece of gum. 3) I'll call you back. 4) I'm on my way. 5) I never got that text.

heido



Nu åker jag. Kommer inte blogga mer idag. Tror jag kommer hem imorgon kväll, bloggar då! Ha det bra! PUSS =)

05.00

Godmorgon! Somnade runt fem idag på morgonen.. Satt uppe och titade på OC. Fastnade verkligen, kunde inte sluta titta på det!

Anyway, nu ska jag upp, äta lite och fixa mig sen åker jag iväg & kör på en bloggpause tills imorgon kväll eller något? I think. Hinner nog slänga in ett inlägg innan jag åker. PUSS



OC

Albin och jag har precis tittat färdigt på Kronjuvelerna. Så nu ska jag ta några avsnitt av OC! tha bezth program evaah!





seth cohen♥

värd att se.





like a princess

mönsteråsbilder part 2


some old and some new



Nu kommer så gamla bilder att jag till och med var ginger & hade fräknar.



Här fick ni en riktigt stor bildbomb från när jag gick i 6-7 tills julen-11. Dom flesta bilderna är från sommaren. Nu bara längtar jag bort till värmen. 

Nu ska jag plugga, kolla på OC, moppa golvet och ja, inte så mycket mer! Ha en bra torsdagkväll! Kanske slänger in ett inlägg till sen, får se.

i'm back on track

3 januari plockade mamma och jag kantareller ute i skogen. whut? januari?



drar iväg

Nu åker jag iväg igen, riktigt skönt! (fast till ett annat ställe) 3 dagar och 2 nätter. Kör en bloggpause tills jag är hemma igen. 
heido bitches!



happy new year



Invigde 2012 med rosa champagne, med mycket trevligt folk och massor av raketer.
Önskar er alla ett riktigt gott nytt år!

RSS 2.0