lördag

träningen inför beatch 2011 går som det går. tränar lite då och då. har inget att blogga om. drygt.

träning!

trött och fryser. så kallt det börjar bli här i sverige. så kallt vill jag inte ha det. nu ska jag träna. så jag blir varm och får lite muskler. ska ju börja träna inför beach 2011! HEIDO

godisuppehållet sög

Ja. Jag har ätit godis och glass i helgen. Så duktig är jag! Men vi börjar om imorgon, hehe. Nu sitter jag och kollar på 16 and pregnant. Åh jag vill också ha en bebis :< Nu ska jag städa rummet, sminka mig och platta mitt hår. HEIDO!

2 veckor ska jag förfan klara av

Idag har jag och Linn varit ett tag. Vi åt massa mat och tjockade oss! Mycket mycket trevligt. Kom hem till henne för att leta upp hennes bortappade bok, äcklig. Hon har fått påminnelse och räkning på 275 kronor tror jag det va. Jag ställde självklart upp och hjälpa henne leta. Och om jag hittade den så skulle jag få glass utav henne, hehe. Jag kommer hem till henne, be om att få låna et ficklampa och kollar under sängen. GRATTIS! Där låg den. Hmmm, 2 minuter? Massa skratt blev det! Vi gick ut och åt några riktigt goda frallor med ost, gurka och paprika på. Drack mjölk och kollade lite på Scrubs, Zoey Kesakó och lyxfällan. Riktigt mysigt och gott. Sedan fram med glassen! Vaniljglass med hemmagjord chokladsås och kolasås med strössel. Chokladsåsen blev toppen! Åt en deciliter med bara chokladsås. Gott gott gott! Efter vi ätit och tittat lite på tv så skulle vi komma på något vi skulle göra. Linn hämtade lappar som vi skrev på vad vi ville göra och tillslut kom vi fram till att baka och gå till fritidsgården. Vi bakade ricecripskakor. Precis som cornflakeskakor fast med ricecrips. Riktigt gott och jag tryckte ner 2 stycken. Thim kom också och smakade 2 stycken. Han tyckte också att dom var riktigt goda! Massa skratt och skratt och massa skratt till. Sedan stack vi till fritidsgården, men innan vi gick in skulle jag testa att mosa en klementin med bara händerna. Lyckat! Haha. Vi gick in och pratade och pratade och pratade. Sen blev jag mer sugen på glass och stack till ica och handlade en halvliter glass. Ägglikör från sia blev det. Satt i fritidsgården och åt upp den. JAG ÅT UPP HELA DEN OCKSÅ!! Sen mådde jag lite illa så Linn jag och Thim cyklade hem till var och en. Lyckad kväll. Nu ska jag säga detta för sista gången och det här gången ska jag fan klara det. Annars blir jag riktigt förbannad på mig själv! Jag ska inte äta godis, chips, glass(!!!!) läsk, kakor, bullar osv. Ska bli av med mitt sötsug nu. Ta en frukt om jag blir sugen på något! Blir bara arg på mig själv om jag äter godis. Så nu en gång för alla. JAG SKA KLARA AV DET! Herregud, såhär mycket har jag aldrig skrivit. Men who care's? Jag skiter ju i vad alla andra tycker osv. Och ingen har tvingat er till att läsa. Men tack om du läste. Haha.

ullared och en förbannad huvudvärk

Nu sitter jag här i min säng. Jag kollar på Sister keeper som kag köpte när jag var i ullared tidigare idag. Har en förbannad huvudvärk och dricker lite oboy. Men nu mår jag illa och ska sova.

bioloigi

imorgon har jag prov. och nu ska jag BÖRJA plugga. jag har inte ens startat än och det är ungefär 30st frågor man ska svara och kunna. gr8! men jag ska plugga järnet. får bra betyg, få bra jobb. bra lön, mycket roliga saker man blir glad av. resa och shoppa i massor. så kommer mitt liv se ut.

luftslottet som sprängdes

nu ska jag färga håret. sen ska jag duscha, sminka mig och platta mitt hår. sen kommer marcus hit till mig. så ska vi titta på film och vinna tårtduellen i fritidsgården. haha. just nu håller jag på att titta på luftslottet som sprängdes. tredje gången idag jag tittar på den. den blir alrdig uttjatad. bra va?

lovet har blivit ett riktigt lov

har massor med prov och läxor. men jag gör ingenting. äter massa godis. tränar inte som vanligt. lov från allting! och det är helt fantastiskt bra. sen på måndag när skolan börjar då får ångesten komma och då får jag börja dra igång med pluggandet, tränandet och inget mer godis. nu ska jag ladda ner en film till min lillebror och mig. tecknat hoppas jag på att det blir. och ingen behöver veta varför jag inte har bloggat. för det är helt ointresant. jag kommer fortsätta skriva nu iallafall. men ni kommer inte få en enda bild. ingen, någonsin. jag tänker bara skriva av mig när jag känner för det. och jag skiter fullständigt i vilka som tittar, vilka som kommenterar, jag kommer defetitivt inte svara på en enda kommentar, för sådant orkar inte jag. den här bloggen är mitt liv. och ingen kan bestämma vad jag ska och inte ska ha med i den. ciao.

RSS 2.0