2 mil

Idag var boxningen inställd. Blev lite ledsen, så jag cyklade hem istället från Växjö. Tog ca en timma, hur skönt som helst! :)


hero of war



Idag är jag i skolan. Har vård just nu och har gjort klart alla frågor så jag chillar lite. Sitter och lyssnar på Hero Of War. Idag blir det hem till Alexandra en stund och sedan träna. Äntligen! Har inte tränat på evigheter. Nästan pinsamt att gå dit. Så ofta jag är där typ två gånger och sedan inte kommer på två-tre veckor. (pga att det har varit så mycket i skolan och har varit barnvakt och så) MEN IDAG! ska jag springa järnet! Efter träningen blir det att ta cykeln hem från Växjö och cykla till Rottne. Lite sådär efterträning så kan jag sova gott sen!

Ha de bra! XOXO elinborensved.

bilresa

Dagen har tillbringats med Linn och Elise :)! Mycket trevligt. Först var vi i Bråten och tog massa kort. Sedan åkte vi till ett annat creepy hus och tog massa bilder. Det var kusligt. Sedan efter det åkte vi till ett litet litet litet hus och är bombaderat med myror. Ett helt myshus är det! Så jäkla awesome! Bra att myrorna också får ett hus. Hehe. 
Sedan åkte vi hem och åt lite mat, när vi var mätta tog vi en biltur till, ut till Tolg. När vi hade varit där en stund åkte vi till Linn och Elises mormor och morfar. Där träffade vi också massa höns! Här kommer lite bilder!

(detta inlägget skulle egentligen publicerats vid 6 tiden men min mobil fungerar inte riktigt som den ska)



Kyckling

Huvudvärken fortfarande kvar. Jag äter en död kyckling och snart bör det att åka to ma place number 2. Ha de!


Sjuk

Det är nog inte meningen med mitt liv att jag ska vara frisk. Ikväll har jag en dunderhuvudvärk, har haft det hela kvällen. Även tog jag två imbumetin innan. Så nu hoppas jag på att sömnen ska få bort det! För övrigt har jag pluggat ikväll. Lever i min gamla mr.toast tröja "dream job".
Ha de så länge så hörs vi imorgon! XOXO elinborensved


2 do

Bara att börja kryssa av. Sedan sommarlov! Imorgon är det studiedag. Det gillar vi! :)


Pizza

Fet som jag är äter jag en pizza idag. Mumma! Hade velat träna idag istället men det får vänta tills på torsdag. Eller tar jag en runda imorgon :)


Myes

Nu har jag precis kollat klart på den amerikanska the girl with the dragon tattoo. Nu blir det the tourist med Johnny Depp! Ha de!


Music

Japp. Vår TV är segast. Fortfarande inte fått på den. Åh. Jag som ville kolla på massa filmer :(
Btw har jag spotify premium i 48 timmar så nu lyssnar jag galet!

Lyssnar på en gammal favorit :)


No school 4 me

Blev ingen skola idag heller, kände att jag inte alls mådde bra. Nu sitter jag och väntar på att vår TV ska börja lysa så man kan få den att fungera. Sedan blir det filmmys! XOXO elinborensved


Nattikatti

Nu är pluggandet klart för ikväll! Nu blir det att nana. Imorgon väntas en dag in tha school. Ha de! XOXO elinborensved


Sommarjobb i Norge

Efter att degat hela dagen så blir det väl dags till att plugga. Håller även på att försöka fixa sommarjobb i Norge. Skulle vara så awesome! Så att man har lite cash efter sommaren. Annars blir det ju ingenting och då kommer jag inte kunna göra någonting och då kommer jag bli en soffpotatis :( så nu hoppas jag på det bästa! Håller tummarna för mig själv :)
Ha de bra så länge! XOXO elinborensved


Sjuk Elin

Godmorgon alla läsare! Idag blev det att stanna hemma. Kände mig inte alls pigg och kry & vill ju inte smitta någon. Så har tittat lite på film och myst. Kvällen blir det att plugga. Hoppas på att jag är frisk tills imorgon då jag ÄNTLIGEN får träna boxning. Tg!
Ha de! XOXO elinborensved


Mors dag <3!

Kvällen blev inte som tänkt, städat mitt rum, gjort fint hemma och bakat en cheesecake till mamma blev det istället för att plugga. Eftersom det är mors dag idag! hon blev jätteglad! :) nu ska jag nana och hoppas måillandet går bort tills imorgon. Ha de! XOXO elinborensved


Fryser

Har sovit en stund ute i solen, dock fryser jag :( nu blir det in och plugga, sedan göra något annat kul, får se vad kvällen har att bjuda på. Ha de! XOXO elinborensved


Lägenheter i Köpenhamn

Har suttit ett tag nu på morgonen och tittat igenom massa lägenheter i Köpenhamn. Längtar bara tills jag har lite pengar och en dag får flytta till en egen lägenhet! Åh vad jag längtar :)


LOREEN!



Übersnygg och stort grattis! Mycket bra låt! Äntligen vinner Sverige. KALAS!

Kvällen slutade såhär..

Kvällen blev lite impulsiv, hade tänkt mig lite soffhäng med godis och någon bra film. Istället spenderas den nere vid sjön med trevligt folk och avslutas hos Bella där vi ser slutet av ESC2012 och LOREEN TOG HEM SEGERN! GO SWEDEN!


Melontime

Efter att ha kommit hem efter fem dygn och inte varit hemma är det ganska skönt att vara hemma.

Nu blir det melon! Supergott!


Varför jag inte har bloggat..

Hej alla ni som fortfarande klickar in på min blogg! Jag vet inte riktigt varför jag inte har bloggat på ett bra tag, men jag tror det kan bero på att jag har varit så stressad med skolan, så himla trött, har inte haft någon aning om vad jag ska blogga om, händer inget speciellt i mitt liv nu, ingen fantasi. Men idag upptäckte jag att jag verkligen saknar att blogga. Se tillbaka till sitt liv, alla minnen, är ju hur kul som helst! Så därför, ska jag börja blogga igen!

Jag börjar med en liten bildbomb om vad jag gjort dom senasre veckorna. Bilderna får tala för sig själva. Ha de! XOXO elinborensved

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

myes


Kdke


Städat

Under eftermiddagen och kvällen har jag städat mitt rum. Så nu är fet rent och fint :D! Nu ska jag nana. Ha de!


Långhelg

Idag firar vi in långhelg med ben & jerry's! Så gott. Ha de!


Nana

Natti natti ma bloggah!!! Imorgon taggar vi nationella prov i engelska. Ja vad glad jag blir.
Ha de!


Solarium

Ikväll lekte jag brun i solarium. Men det slutade inte så bra.. Massa fräknar och lite röd.. Hatar mitt pigment. Nä, nu ska jag sluta klaga. Ha de!


Tha school

Tisdag morgon och nu sitter vi här och väntar på engelskalektionen. Idag blir det träna boxning, dricka te med Alexandra och bara njuta av tisdagen.


Aa

Andra avenyn i full gång!


myyys

Hej! Dagen har varit sååå skön! Började med tandläkarbesök sedan vila till klockan tolv. Sedan två lektioner till klockan två. Och nu är jag hemma. Vilar ut ordentligt, önskar att varje dag kunde vara såhär.
Nu är min hy blek som snö. Helt nybadad och fräsch.
Andra avenyn framför mig. Kan inte bli bättre.
XOXO elin


Nana

Äsch, det får gå som det går imorgon. Orkar inte mer psyko. Lägger mig och nanar istället. Natti!


Psyko

Hej alla glada. Vet att jag suger på att blogga. Ska försöka bättra mig!
I helgen har jag firat mormor med att äta Kinamat. Sedan spenderat tiden till att vila ut ute i bråten och plugga lite psyko.
Ikväll blir det att leva på kaffe och fortsätta plugga. Snart sommarlov, snart!


Fredag

Idag är det fredag. Kan inte bli bättre. Dock är inte alesch här idag så är lite forever alone.. Sitter och har vård, ett riktigt intressant ämne faktiskt.

Ikväll blir det att träffa Linn, Thim, Ebba, Nina, Erika. Äta lite Tacos och ja det trevligt. Ha de!


Bussen

Hej alla blpggläsare! Sitter nu på bussen. Idag väntas två stora prov. Medicin och matematik. Det får la gå som det går.
Ha de!


jag har en vän som alla vill ha..

Världens bästa vän. Alexandra Schill! ♥



Sittin' in tha school

Hej! Sitter i skolan nu, nu väntas det bara mentorstid och sedan blir det hem att färga håret. Lovely!

Ska bli bättre på att uppdatera bloggen ;) PUSS


some picz

gått promenad med en söt hund idag. nu är jag i bråten och myser framför andra avenyn.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1458988/images/2012/pic_201364923.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1458988/images/2012/pic_201364924.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1458988/images/2012/pic_201364925.jpg" class="image">


Valborg, 17 år osv

Jag har fyllt 17 år och firat Valborg. Nu blir det att dyka ner i böckerna, imorgon blir det prov.


RSS 2.0