mhaha

Ja, det har varit en bra dag. Med mycket skratt. Haha. Jag, Alexandra och Caroline stack ner till stan och shoppade lite + fikade. Träffade även bror min och Elin! Trevligt trevligt. Sedan skulle jag och Caroline ta bussen upp till Norr då vi hoppar av i Araby. Då tänker ni säkert, vaför? Hahah, för att vi skulle köpa hårfärg uppe på Samarkand (byta buss) men den gick inte förens efter 40 minuter, så vi gick runt lite där och töntade oss lite men tillslut hämtade C pappa oss. Hahaha, knasknasknas.
Annars har allt varit bra! Imorgon väntas träning och så. #tröttcheysova. Natti!



morrn

SHOBREZ. Precis vaknat. Riktigt trött idag. & börjar dagen med xtraengelska. YEY
Idag ska jag shoppelihoppa med Caroline! Sedan träffa bror min och inte göra så mycket mer! HEIDO


teknikum sux

Hej! Idag har det varit en bra dag, eller nej. Eller jo, båda delarna. #happy and sad at the same time
Skolan var helt okej, hade sovmorgon. Förutom sista lektionen, mentorstid. Då vi fick reda på att A och B klassen ska slås ihop till en stor klass! (&jag lovar er, A & B, går inte ihop. Inget elakt menat till A. Men det är bara så.) Samt att dom pratar om att ta bort högskoleförberedande för att Teknikum inte har råd med det eller något shit. Så såhär kommer det bli → 15 st A:are + 15 st B:are = 30 st A:are. sux. #sadelin.

Efter skolan gick jag, Alexandra och Ebba och fikade. Sen shoppade vi lite. Jag handlade en tröja. Orkar inte ta bild på den, så ni får en print från hemsidan. Mycket mys eftermiddag!

Sedan stack jag på boxning, hade föreläsning typ. Fick också reda på att jag var "uttagen" eller vad man ska säga till att göra något nästa helg när det är boxningmatch (typ något med att vara sekreterare). Vet inte så mycket mer, men på fredag får jag reda på mer när jag ska till Royal Corner och äta macka och dricka öl. hehehe

Långt inlägg. Ups. Försöker undvika sådant pga att det är så jobbigt att läsa. Haha. 
Nu ska jag sova. Natti!




jätte seriös bild!



Hej! Nu är man uppe med tuppen igen som vanligt. Drar till skolan om några få minuter. Idag blir det att shoppa och fika med Ebba och Alexandra. Sedan träna boxning! Om jag blir pigg tills dess, har ont i halsen.

Kommer vara sega uppdateringar framöver pga att mitt internet i skolan funkar inte på min dator så får inte in något internet och så. Men det får gå ändå.
SES!

minnesvärda dagar♥

Idag har jag gosat med Caroline och våra små barn/gayhundar. Ätit ben&jerry's och kollar på babycall. Pratat skrattat och ätit mat!


Hammie och Ludde

XOXO elinborensved.

trysilbilder


Det här är min superduktiga mamma! Hon är proffs i gröna backar!!!!♥


vi har det bra

Är i Trysil och åker skidor med familjen + gullfia! Går kanon förutom att jag har ont i mina fötter 24/7. Men det får gå ändå :)



trysil

Idag blir det att tillbringa hela 8-9 timmar i en bil. #happiness


emma broström

http://emmaabrostrom.blogg.se/

Besök den här söta cheyens blogg! Min bästa granne! Love to you♥



picz


romeo and juliet



Kollade på Romeo and Juliet idag. Kalasbrafilm! Men man orkar aldrig kolla klart på den. Men nu ska jag nana. XOXO elin

ett år sedan idag som

jag såg dig sist, snart ett år sedan du gick bort.



saknaden är stor ♥

tidslinjen

Idag skaffade jag tidslinjen. & jag hatar den redan. Haha, men jag lär mig väl så småningom! 





oleo 16

Igårkväll var jag med Sandra, kollade på Beck och åt massa gott! Sedan runt halv elva tiden drog Sandra, jag, Linn och Matilda på Oleo 16. Riktigt kul var det! Idag blir det att packa. För imorgon åker jag till Trysil! Om pappa blir frisk..

Ha de!


en bild på sandriiiii!!♥

kisse

Sådan här kissekatt vill jag ha:



piconme



Näst sista praktikdagen & slutbedömmning. Wish me good luck. See ya!

pancakes


♥ dag



Hahah ne. Men ♥dag är överdriven. Bara för att affärer ska tjäna bra. Eller så är det bara jag som är bitter som inte har någon att fira den med. Hahah. Men idag fick jag reda på att jag slutar på onsdag på min praktik både skönt och sorgligt. Har trivts jättebra där! & haft världens bästa handledare! Nu ska äta mat. HEIDO

stjärnhimmel



Gonatt kära vänner! Imorgon ska jag upp tidigt. Praktiserar till klockan 16. Har försökt att välja IVÄ. Men åh allt känns så himla jobbigt för tillfället. Jag får helt enkelt sova på det. Godnatt.

twitter



Följ mig på twitter om ni vill :)

https://twitter.com/#!/elinborensved


Jag lever.

Ja, jag har haft fullt upp. Praktiserat och praktiserat och jobbat och jobbat. Inte hunnit med bloggen! Kommer jobba hela nästa vecka också, sen kan jag blogga som vanlig! YEY



angående BHn



svar: Jag köpte den på HM för 129kronor.

Såhär ser den ut på:



Samma modell fast den är rosa på bilden.

Jag är med och tävlar om en peruk. Gör du det också!

http://rothbart.blogg.se/

http://www.pigtail.se/


0ld picz



Tack Nina!

nyinköpt



Mineralfoundation + mineralborste 305kronor.




Mascara 39kronor Refillfärg 49kronor.




Muggtermos 69kronor.
BH 129kronor

+ en svart t-shirt 50kronor. LOVE/e.

gary- nigganigganigga



Made my day. HAHAHA. gary♥

before i die


imogen heap - hallelujah



Nu tar jag inte helg! Utan ska jobba hela helgen. Blir att jobba kväll idag. Sen imorgon och på söndag blir det 07.00-21.00. Göttans. Sent är jag ledig på måndag och tisdag. LOVE

Albin och jag är helt besatta av låten ovanför. Hehehe. Men nu måste jag börja göra mig iordning. XOXO

dagens video. HAHAAH

det är som att släppa lös en panter......



a day with my littlebrother



Ja, dagen blev inte som tänkt. Men ändå helt okej. Var extremt shoppingsugen och trodde jag skulle göra av med alla pengar jag hade. Men kom bara hem men fyra småsaker. Suck. Allt jag hade tänkt köpa som jag sett på internet var fult irl eller så fanns inte min storlek osv. Men annars har Albin och jag haft det mysigt. 

Nu ska jag nana. Nattiititit


saker som alltid behövs och går åt.

the best scenes of the oc





funny things





Nu ska jag sova lite. Har varit ledig hela dagen och är det imorgon med. Då blir det lite shopping med miniborensved och sedan boxningsträning! Perfekt! Natti på er!

nr


rött hår?

Åh jag har lite funderingar om jag ska färga mitt hår rött. Inte tillbaka till min vanliga röda gingerhårfärg utan vinrött. Vet att det var inne för typ 1-2 år sedan. Men åh, beslutångest.



RSS 2.0