hej

Vet inte vad det är. Har inget att skriva idag. Chill dag i skolan. Bild först, svenska (nationella prov, muntligt, VG!) spanska (gjorde ingenting typ ._.) SO (men det blev ingen SO för ingen vikarie kom) matematik (vikarie) musikal.

Imorgon ska svenskaarbetet lämnas in. Har inte ens börjat och det är typ tre stora "projekt". Kul. Får fixa de i helgen.

Sitter och dricker jouice nu också. Gott. Men usch, jag skriver ju bara massa smörja. Återkommer imorgon!

ny dag, nya tag



min g-farmor och g-farfar


Aldrig träffat dom och dom gick bort innan jag föddes. Men det är roligt och se gamla foton på dom när dom var unga. Hihi

listen - beyoncé



Har varit borta hos farmor och Annica nu. Mysigt och roligt att träffa Annica igen! Ikväll.. Hmm, lägga sig tidigt, i alla fall försöka. Hehe om jag inte hittar på något annat att göra ;)



grimasdag

Hej! Nu är jag hemma från skolan. Har varit en väldigt seg och lång dag. Började som sagt med SO (som ni såg i det förra inlägget) och det gick inte alls bra. Hade fysik, vi tittade på en tänka-på-miljö-film. Efter fysiken hade vi spanska i tio minuter, sen var det dags för nationella prov i biologi, gick väl, aa, sådär. Hehe. Håltimme och avslutade dagen med KF-tid. Satt och bara pratade med Linn, Erika, Tilli, Hanna & Hanna. 3vligt!

Snart ska jag träna lite. Göra lite situps och några andra övningar. Sedan ikväll blir det att gå bort till farmor och Annica med Gustav. Sitta och titta lite på gamla filmer. Lite smått kul!

Här är lite bilder från dagen



Thimmieb00i


Sitter i datasalen med Thimmiebooi! Han ska snart arbeta så kan inte ha den här datorn mer. Men jag uppdaterar mer sen när jag kommer hem! Ha det bra!

Twitter

Hej! Nu har jag också skaffat Twitter. Än så länge fattar jag ingenting. Men jag vänjer väl mig får jag hoppas. Ni som har Twitter, ni hittar mig här! Ja, ehm. Hehe.



Sitter och har SO..

Och det går inte alls bra. Har vikarie för vår SO-lärare Ams gick bort i lördags/söndags. Vila i frida Ams!


kläder, smink och blablabla

Hej! Väldigt seg uppdatering idag. Sov inte alls bra inatt, hehehe, så har varit seg hela dagen. Idag i skolan åkte vi direkt in på en teater. Inte redigt min stil men ah, helt okej var den väl. Sen stack vi tillbaka till skolan och hade idrott! 
Efter skolan åkte jag med bussen till stan. Inhandlade lite kläder och småsaker. Blir lite sur att det som finns på H&Ms hemsida inte finns i butiken. *sadface*




Man blir så mycket gladare när man köper något man tycker om. Hihi.

sover..

Hej! Varit i stan och shoppat. Bilder på det sen. Ska sova en stund nu. Puss!

rosa svea väska



Den här söta väskan ska lätt bli min! Lovelovelove ♥

naaaw



Nattens sötis! Åh herregud vad söt! Linn och jag höll på att dö av skratt! :')

BB-nörden

Hej! Sitter och tar det lugnt med Linn. Lyssnar lite på musik och hon tittar lite på BB. Typ världens tråkigaste program.. Ska nog snart gå och dra ut hennes internet. Mohahaha!


coptergame, facebook



Fick exakt 1000, är man inte duktig då eller? Hihi

Kaffe och kanelsnäcka


Kaffe och kanelsnäcka... Var inte så gott...

Kaffe och Linn




Linn och jag tog en liten promenard innan. Väldigt skönt! Blev att Linn sov här inatt, så det blir nog trevligt! Just nu sitter vi vid varsin datorn och g33kar oss. Hehe. Imorgon blir det att dra till stan på någon teater på morgonen. Sen blir det att åka till stan igen efter skolan för att shoppa. Men nu ska jag gå och lära mig dricka lite kaffe!

Linn

Nu är Linn här ett tag. Sen ska vi laga mat! Gott. Det blir kroketter, bearnaisesås och pepsi! Mums!



HAhahahahhahHAhahHAHA


Trassel var bra!

Filmen var mysig! Har precis ätit lite lunch och farmor kom och hälsade på! Kul! Nu blir det att ta ett bad och sen plugga lite grann innan Linn kommer. Puss!



Trassel

Blir att titta på den tecknade succéfilmen Trassel Nu. Om jag inte somnar förståss. Sen får jag se vad jag hittar på, hihi.





Tjuven Flynn Rider gömmer sig under en flykt i ett ensamt torn. I tornet visar det sig bo en flicka med långt magiskt gyllene hår. Flickan heter Rapunzel och var prinsessa. Hon hålls i tornet för att en kvinna vid namn Gothel har stängt in henne där. Gothel kidnappade Rapunzel när hon var ett litet barn och har sedan dess uppfostrat henne att tro att världen utanför tornet är en hemsk plats. Rapunzel tror att Gothel är hennes riktiga mamma och litar på henne. Anledningen att hon är instängd är att hennes magiska hår kan hålla Gothel evigt ung. Men varje år på hennes födelsedag ser Rapunzel flygande ljus på himlen från sitt torn. Det är hennes gamla hem som har en ljusfestival för att minnas den försvunna prinsessan. Hur som helst vill Rapunzel nu ut i världen för att se dessa ljus. Något som hon inser att Flynn Rider kan hjälpa henne med. Genom att beslagta Flynns stöldgods och lova att ge tillbaka det till honom om han hjälper henne ut går hennes plan i lås. Flynn hjälper henne ut. Men det kan inte Gothel acceptera.

Hello Kitty och te!

Hej! Är hemma från skolan idag. Har knappt sovit något under natten och mår inte så bra. Sitter och fryser just nu så dricker lite te och har på mig min Hello Kitty-morgonrock. Riktigt mysigt!




you again

Ikväll blir det mycket filmtittande eftersom jag är ensam inatt också. Men imorgon sover kanske Ebba här! Hihi
Så ikväll jag jag titta på You Again. Har aldrig sett den men det verkade kanonbra!





Sen blir det mer filmer, men lägger in vilka när jag väl ska titta på dom sen!


Gamla goa tider!



Hej! En bild på mig och Matilda, som Frida har tagit när vi var små. Så himla mycket minnen från den tiden! ♥

Iaf, har inte gjort så mycket ikväll. Mest kliat på mig rygg. Hehe. aa, slutpratat om det nu iaf. Ska nog titta på någon film ikväll eller något. Vi får se! Men uppdaterar sen i alla fall!


Ben & Jerry's


Ett häfte, fullt med rabatter!

Precis suttit och pratat med min faster Annica i telefon i 20 minuter. Ska ju åka till henne snart! (Den 15 April) Och jag längtar så otroligt mycket. Natalie ska jag också träffa, vi ska bland annat bowla, shoppa och bara ha massa roligt den helgen! På Söndagen åker jag och Natalie till Mönsterås och är hos Linda, Jonas och Elsa! Kommer bli en kanonhelg! Och bilden nedanför är ett rabatthäfte som kom med posten som bara gäller i Kalmar, perfekt ju!


Gröt och Hannah Montana

Ligger nu i sängen och försöker vila mig lite, går inte så bra. Ryggen håller på att klia sönder. Åh vad jag hatar denna solariumbränna! Så tröstäter mig med lite risgrynsgröt och tittar på Disney Channel, Hannah Montana. Hihihii :')




Godmorgon

Börjar den här dagen med att gå bort till ica och köpa lite frallor och joucie! Uppdaterar mer sen. /Elin

Monsters Inc

Ändrade planer. Jag går och lägger mig nu och kollar på Monsters Inc under tiden EARTH HOUR är. Så längesedan jag såg Monsters Inc så det ska bli mysigt. Hihi






Den främsta av alla monster, James P. Sullivan (John Goodman) och hans enögde kompis Mike Wazowski (Billy Crystal) jobbar på Monsters, Inc. som är ett företag som skrämmer barn på nätterna och därigenom producerar ström åt monsterstaden Monstropolis. Av misstag släpper Sulley en dag in barnet Boo (Bu i den svenska versionen) igenom portalen som leder till Monstropolis, och paradoxalt nog är monsterna livrädda för att faktiskt vara i närheten av barn. De anser att barn är giftiga.

earth hour



Hej! Sitter jag här igen. Ikväll är det EARTH HOUR mellan halv nio till halv tio!
Själv ska jag släcka alla lampor utan dator eller TV, har inte bestämt än. Eller så går Nina och jag ut en runda. (Nina kommer strax till mig, för jag vill inte vara ensam, hihi) Och då kan jag ju släcka allt! 

SLÄCK NI OCKSÅ!

önskelista inför min födelsedag den 29 april!


Sitter och äter kaka!


Jonathan José San Pedro Dina Marca


1 år idag. Vi saknar dig Jonathan ♥!

kläder, smycken och skor!



Söta sommarkläder jag vill ha! 
God middag btw. Har inte gjort så mycket idag. Mest legat och haft ont hela dagen. Kliat och fått ryck och gnällt. Skulle egentligen va med Ida, Thim och August ikväll men känner att jag inte orkar det för jag har knappt sovit någonting inatt. Har typ lipat hela natten och inte kunnat somna. Så det har inte varit så kul, så ikväll blir det bara att ta det lugnt, titta på film och sova.

jobb är bra

Går och lägger mig nu så jag är pigg tills imorgon bitti. Ska jobba vid tio! Nayz! Gonatt

solarium, plugg och älska mig

Hej! Igår gick jag och la mig klockan halv nio. Det var därför jag inte uppdaterade under kvällen. Jag kunde knappt röra och hade otroligt ont i hela kroppen! Jag har ju (som ni har läst i dom tre senaste inläggen) solat solarium, 30 minuter, 3 dagar i streck är verkligen ingenting jag rekomenderar. LIVSFARLIGT! Har bränt mig, ajajaj.

Ikväll händer det inte så mycket. Har massa plugg jag ska gå igenom. Bland annat hem- & konsumentkunskap (har ju prov på måndag i det!). Sen ligger jag efter i svenskan. Jaja, det blir nog bra i slutändan ändå.

Nu i eftermiddags har jag legat och tittat på en dålig film som heter "Älska mig". Men den hade bra handling med skådespelarna sög. Haha. Trailern är nedanför. Puss /Elin


sol på G



Godagens! Hur står det till bloggläsare? Med mig är det prima! Kom hem för en stund sedan. Ska nu ta upp lite läxor och plugga lite, framåt sex tiden ska jag sola igen. Vet inte om jag hinner träna. Men sola ska jag i alla fall. Ska ju bli brun INNAN sommaren ;)! Uppdaterar mer sen!

big brother

Ikväll tittar jag för första gången på Big Brother. Tittade förresten i Söndags på det men det sög då så stängde av efter ett tag. Men ah, än så länge är det väldigt tråkigt. Lägger mig nog sen, gonatt!

tretttiominutare

Precis varit och solat 30 minuter. Skönt! Nu ikväll blir det massa plugg, sen BB. Ciao!

Almir är min nya idol!



Almir sjunger och spelar gitarr. "här sitter jag på min pall. & friiiitidsgården ser ut som ett stall" HAHAHHA. Tror jag dör av skratt :'D

Topphemligt!



Hehehe, såhär ska jag se ut på utklädningsdagen den 5 April. Men nu ska jag gå och sola. Puss!

Japan

Sitter och har SO i datasalen. Läser om Japan. Det har hänt så mycket där nu på sistonde, stackarna! Kolla bara på videon nedanför. Herregud!


Fly on the wall



Så otroligt härlig låt!

Solarium + klippning

Hej! Dagen har varit toppen! Pluggade som sagt först, fast det var ju inte så toppen, hehe. Sen efter det stack jag ner till gymmet, tränade i ungefär en halvtimme. Efter jag var klar med träningen solade jag 30 minuter. Åh vad skönt det va! Ska ner på Torsdag igen. Ska fan bli brun nu INNAN sommaren.

Fick ett litet ryck nu på kvällen och tunnade ut mitt hår, det var så fasligt tjockt innan. Så nu är det finare. Ni får bild på det imorgon. Men nu ska jag sova, puss!




sol o gym, duktig chey

Precis kommit hem från skolan. Ska sätta mig och plugga lite hem- & konsumentkunskap. Har prov på måndag på 109 frågor. döda mig ngn. Hähä.

Snart kommer Ebba hit och hämtar upp mig så ska vi ut med hennes nya moped. Roligt roligt! Ikväll blir det att sola och gymma. GOOD!


Albin på bilden med Tobbies tröja!

gonatt!

Gonatt..

eliN boreNsVeDDDDDDD


spanskalektion



Jag älskar spanska lektioner också så min vita hand. Haha. Idag har det inte hänt något speciellt. Ikväll blir det att träna och plugga. Vad roligt! Eller inte. Men det måstes göra! Hårbandet är nytt och det har jag fått av Johanna! Tack Johanna!

shennaaa

Vilken dryg uppdatering det har varit dom senaste dagarna. Idag ska mamma färga håret på mig. Men innan hon gör det måste jag ha städat mitt rum. Åhhhh. Uppdaterar ikväll om jag har lust.

blö

Tjena! Ingen rolig bild eller något har jag att bju på. Ska till stan och jobba senare. Nayzzzz! Men uppdaterar framåt kvällen när jag är piggare.

August

Ja, hej igen. Typ två minter sen jag gjorde mitt förra inlägg. Nu är jag färdigfixad. Ska på samtal nu på morgonen. Kul, eller inte. Åh. Hatar utvecklingsamtal. Men den här gången är jag inte lika nerös som jag brukar. Jaja. Bjuder på två bilder som togs igår, bilderna är på August. Hahaha. Mh, uppdaterar mer sen. Ciao




Förbannade äckliga snöväder

Hej! Vaknade i morse och tittar ut. Förbannade äckliga snöväder säger jag bara. Jag som trodde det var början på våren nu. Suck. Blä. Man blir bara så trött!


Tuva



Igår var jag och hälsade på på min gamla teater. Mycket mysigt och trevlig var det att träffa alla igen. På bilden är Tuva. (Det är hon som har lärt mig rita lamor!) Men jag funderar ej på att börja igen. Det räcker med musikalen nu i 9:an, hehe. Men ja, nu ska jag göra ngt kul. Puss!

dagens outfit

Hej! Idag på morgonen stack jag till min förra skola. Var nämligen domare till sexorna som hade vollybollstunering. Gick kanon! Fick också ett presesntkort på Team Sportia. Härligt! Min buss till skolan går om ungefär 40 minuter så sitter lite här tills dess. Kan nu också lägga in dagen outfit, enkel och skön!





Åh det är så skönt att våren börjar komma. Bara några veckor kvar tills jag åker till min Faster, kusin och kusinbarn i Kalmar/Mönsterås. Längtar!

tidinställt inlägg

Tjeeeeena! Sitter ju nu och skriver biologiprov. Detta är ju ett tidinställt inlägg, så jag har ju ingen aning om hur det kommer att gå/hur det går. Men det går säkert fint! Ikväll ska jag till Växjö och träffa Tuva. En evighet sen vi sågs sist. Saknad tjej <333!


nationellaprov i biologi









Hej. Ingen uppdatering idag. Har pluggat biologi för imorgon har vi nationella prov i det. Spännande och lite läskigt. Hoppas jag klarar det!
Idag cyklade jag ju till skolan (tur och retus = 3 mil). Gick kanon! På hemvägen cyklade jag förbi två söta älgar. Hehe. Men nu ska jag sova. Godnatt!

morgondagens outfit



Hej! Eller rättare sagt, god kväll! Nu har jag duschat, plattat håret och packat mina saker inför imorgon, samt valt ouftit. Pluggandet idag gick bra. Har gått bättre men helt okej! Ska sova nu, ska upp tidigt imorgon för imorgon ska jag cykla till Braås för första gången denna terminen! Kul! Så sweet dream!

cykla, eller inte cykla?

Efter 5 timmas pluggande så får man en extrem huvudvärk. Ska sova en eller två timmar nu. Funderar på att cykla till skolan imorgon bara för att. Hehe

vecka 11


Jag älskar paint <333. Eller inte. Sitter just nu och pluggar. 5 prov/omprov/läxor/jag-ligger-efter ska vara färdiga idag hade jag tänkt. Kul. Biologi, idrott, spanska, svenska, hem och konsumentkunskap, öva manus + regler till vollybollen. Jag kommer somna fint ikväll! Uppdaterar sen. Puss!

bröllopsfotografen

Hej! Just nu sitter jag och tittar på film med pappa och Albin, Bröllopsfotografen. Riktigt rolig är den! Men nu är reklamen över. Puss!





Glesbygdsfabriken som Robin arbetar på läggs ner, och han börjar istället arbeta som bröllopsfotograf. En skådespelare på dekis engagerar Robin till ett bröllop i Djursholm, Stockholm. Men han passar inte direkt in, och så förälskar han sig i brudens syster. Han gör allt för att passa in i det lite finare Djursholm, och det går väl inte så jättebra ...

my new nails



Hej! Jag är så himla glad. Min julklapp från Ebba och Nina var att få manikyr. Åh jag är så glad och dom blev så fina! Jag har världens bästa vänner ♥ Tack!

Biologi, julklapp och solsidan



Hej! Lämnade av Annica och Natalie vid bussen för ett tag sedan. Nu sitter jag här och ska plugga lite biologi. Sen vid halv tre drar jag in till stan och ska äntligen få min julklapp av Nina och Ebba. Mycket mycket spännande. Har ingen aning om vad det kan va för något. Men bloggar mer om det sen! Ikväll är det solsidan, du ser mig äta en bajsmacka och du säger ingenting. Hahahahha

ett inlägg idag bara. hehe





Inte så mycket uppdatering idag. Gick upp klockan nio, tränade, duschade, städade och sen väckte jag Natalie vid 11 tiden. Senare stack vi på match och dom förlorade. Tråkigt. Satt sedan en lång stund hemma hos farmor med Annica och Natalie. Och nu är jag här, ska plugga lite biologi sen sticker vi ner till Ebba. Puss!

T A N L o G

Sitter hos min vän Thim med August Natalie Linn och Göte. Trevligt. Dom sitter och spelar fifa, så snodde jag datorn lite. Hehe. Är jäkligt trött så lägger mig om en stund. Detta blir nog sista inlägget idag. Puss!


Gammal bild på Thim som jag hade i mitt arkiv. Hehe.

Begravning

Hej! Idag har jag varit ledig. Har varit på min farfars begravning. Mycket mycket fint var det! Massor av fina blommor var det och kanonfint väder. Strålade sol och blå himmel. När vi kom hem kom det massor av snö och himlen var täckt med moln. Sådan tur vi hade! Vila i frid världens bästa farfar!

Dagens outfit, som jag hade på begravningen.




Lite mer bilder komme ikväll. Mamma har nämligen min kamera. Puss!

dagens outfit


Min favoritkofta som jag har fått från min faster Annica! ♥
Älskar den och den är köpt från ONLY.

Flummiga bilder

Hej! (igen)
Här kommer ungefär en vecka gammla bilder på mig som min puckade bror Arvid tagit när jag inte var beredd på det. Haha. Och ja, han tryckte ner sin fot i min mun. Äckligt..




Hahahah ska iallafall ge igen någon dag!

Fick huvudrollen!

Hej! Kom hem framåt fyra tiden. Mika och Anton har varit här en stund och vi har fikat och haft det trevligt! Idag har det inte hänt så mycket. Som vanligt blev det massa diskutioner på bilden mellan Linn Thim och mig. Hahahhaha! Sista timmen, på elevens val (Jag har musikal), så fick jag rollen jag ville ha! En av huvudrollerna, mer säger jag inte. Är iallafall glad och ska börja öva manus redan denna veckan. Känner på mig att denna musikal kommer bli kanonbra! Men snart kommer mamma hem med kinamat. Gott! Hörs sen! 















Anton

En onyttig smootie/milkchake

En onyttig smoothie(?)/milkchake tog jag som mellanmål. Gott var det! Tog lite glass till, mmm.
Idag har det inte hänt så mycket. Vå buss var försenat så missade 10 minuter av so:n. Inget annat speciellt. Varit en slapp dag, ganska skönt.
Nu ska jag inte sitta här mer för jag har massor att göra. Ska träna en stund nu, duscha, plugga, platta håret, målar naglar och aa, kommer säkert saker emellan det. Ha de!


Converse

God morgon allesammans! Skulle egentlige gå upp halv sex och träna, eftersom jag inte gjort det på ett tag. Så försov jag mig. Kul. Inte. Jaja, så idag är jag inte fixad så tar på mig mjukiz som jag bestämde igår, och mina converse. Hihi. /E


CD

Hittat en gammal CD som jag gjorde till mamma och pappa när jag var liten. Som jag döpte till "mamma och pappas favoriter". Men så var alla låtar MINA favoriter, haha. Väldigt roligt att lyssna igenom.

& nu är vissa av låtarna överförda till mobilen. Men nu ska jag sova. Puss!

Linda Bengtzing



I love the dress!

I'm home from school and the city

Hallå puckon! Är nu hemkommen från stan. Tagit en fika med Ebba och hon har handlat lite secretz. Hehehe.
Annars har det inte hänt så mucket idag i skolan. Är lite flumm som vanligt. Nu ska jag ta en dusch och fixa mig inför morgondagen. Funderar på ta en slapp, mjukisoutfit imorgon. Mys de! Plugga också lite inför idrottsprovet och VGIFvollyboll-tunering. Ska nämligen vara domare. Jaja, uppdaterar senare. Puss babez!


spanska

ska ha spanska nu. ska kolla på film. puss!

Dagens outfit





Dagen outfit. Min nya kjol-linne, svart kofta, svarta thigst och mina nya skor som jag inte visat upp i bloggen tidigare + min farmors klock-halsband som har stannat på kvart över 3/4.

Men nu ska jag inte ha denna outfiten så länge till. Ska snart nana så byter om till pjyamas strax. Så sov gott så uppdaterar jag mer imorgon!

bilder från braås skola















Här är några av dom bildera som togs idag i skolan. Den bilden på Linn och mig, lägg märke till hur ÄCKLIGT vårt tak är. Usch vilka äckliga elever det finns.

Elin



Åkte in till Elin vid 6-tiden och kom hem nu vid 10-tiden. Hon hade fått gips som ni ser på bilden ovan. Tycker så synd om dig Elin! Krya på dig sötis

Elin <3

Godagens! Är nu hemkommen från skolan. Har ätit lite och ska snart in till sjukhuset och träffa Elin och se hur det är med hennes ben. Togs massor med bilder i skolan idag så lägger nog in dom framåt kvällen när jag kommit hem. Puss!


Mascara 10 kronor

Köpte ju också den här ursöta mascaran! Hur liten som helst som man kan bära med sig överallt! Bra är den också!


10 kronor på H&M

Wallander

Hej! Nu ska jag snart sova men först titta lite på Wallander. Uppdaterar imorgon. Puss!

Städning..



Sk8illnad, eller hur? ;)

Elin skadade sig

God kväll! Var på match idag vid 1, den slutade med 3-2 tror jag, till andra laget. Elin fick åka till sjukhuset. (tror hon har brutit benet) Så det var synd och hoppas hon kryar på sig <3! & nu när fair play snart är och så. Stackarn :(

Skulle egentligen hem sen efter matchen, men det blev ändrade planer. Stack till stan och jobbade istället. Men nu är jag hemma och vilar mig, hehe. Ska snart städa rummet och plugga. Puss!


(Fotot är taget påmin favoritblogg som skrivs av Isabelle)
Hade inget annat att ta kort på. Haha

charlie bit my finger



Hhahaha, så söta!

Sssshopping

Hej! Vaknade för en stund sedan och nu sitter jag lite vid datorn. Igår var jag ju i stan, så dom två bilderna nedanför är på det jag köpte. En lång svart kofta(ser jätte stor ut, men det är stl S!) & en typ tunika. Den blev inte så snygg på bild. Men ahja.

Nu ska jag ta mig ett snabbt bad, lägga ansiktsmask och hårinpackning, sedan blir det att dra på match vid 1 i sporthallen. Måste också hinna plugga lite idag. Uppdaterar mer sen. /e




Tjena

Hej! Sitter ute i mitt i ingenstans, Brittatorp. Hheheh kollar på när André spelar TV-spel. Uppdaterar mer imorgon. Godnatt!

Växjö, fika och Ebz

Hej! Idag var jag i stan. Handlade en mascara, en kofta och en snygg tunika-tröja-klänning. Lägger in bilder på det imorgon. Hinner inte ikväll. Har precis kommit hem från Braås. Åt tårta hos Ebba J där Linn August Tobias Agnes Maya och samt Ebba var (nästan hela manusgruppen). Hade det trevlig och snackade massa skit. Nu sitter jag hos Ebba G och vi ska snart dra ut. Men vi höres, chacha! heheeheheh

Ebba och jag ♥

ÅH, vet inte vad jag vill

Nu ska jag börja spara pengar. Mycket pengar. Och köpa något av dom här två alternativen nedanför.
Wii eller Iphone 4.
Vad hade ni valt?



Alex youtube-konto

Nu är jag jätte snäll och länkar min vän Alex Klasnic's konto på youtube. Chekka in det va! :*
http://www.youtube.com/user/kalledenonde14?feature=mhum

Växjö city

Hej! Blev ingen uppdatering igår. Var med min bästa vän Ebba. Sen hade hon match som jag tror slutade 6-5 till andra laget. Stack sedan till Thim August Frida och Linn. Var hemma hos frida och spelade kort. 

Nu ska jag snart hoppa in i duschen. Ska till stan och småshoppa lite. Puss!

Gokväll!

Hej! Inte så mycket uppdatering idag. Har pluggat och bara slappat. Så skönt! Ska snart dra mig till mitt rum och göra några situps + öva på att klara av att göra minst två armhävningar. Hehe. Se om jag lyckas.

Är egentligen dödstrött och hade gärnat gått och lagt mig, men jag måste se Kissie på TV vid 22.00. Haha. Se hur mycket hon skämmer ut sig.

Sitter på pappas dator, så nu kommer lite gamla bilder. Alltid roligt att kolla på!


Okej, blev bara två. Men den sista älskar jag sjukt mycket! Vi var små och var i ett badhus i Tyskland. Hahahahaha och det ser så roligt ut att Albin sitter och surar. Hahahahaha

rosa ist för rött

Okej, nu har jag bytt header och design igen. Trivdes aldrig med det röda. Så nu har jag bytt allt till rosa. Har tagit en liten tid, men så mycket bättre nu och jag är mycket nöjdare. Vilken tyckte ni bäst om?




Min farfar, Tage Borensved

Saknaden är stor! Det gick så fort nu på slutet. Saknar dom gamla tiderna.
Vila i frid, världens bästa farfar! Du kommer alltid att finnas inom mig. ♥


RSS 2.0