vart är världen påväg?

När Linn och jag inte hade något att göra ikväll stack vi ut och la oss på gräsmattan och tittade rakt upp i himmelen. Och pratade om saker och ting. Tänk den dagen då blablablalagret där uppe inte håller längre och vi inte kan andas längre!? Det är ju egentligen sjukt ju, att det verkligen kan hända och kanske kommer hända om några hundratals år.

Tänk bara på dom senaste stora olyckorna som har hänt här i världen, under 10 år!

Först Tsunamin i Thailand 2004



Sen förra året (2010) Jordbävning i Haiti



Detta året har redan Japan hunnit få en olycka också en tsunami (och massor med eld? kanske fått fel bild, vem vet?!) (2011)



Och sen bara för några dagar sedan har USA råkat ut för en Tornado (2011)




Nästa lite läskigt alltihop. Jaja, nu ska jag sova. 

xoxo /elin


Min lillebror Albin och jag är så snella mot varannnnnn



Haha, visst är vi snälla mot varandra! 
Älskar dig lillebror ♥

titti =>



http://tittinilsson.devote.se/

Nawie, du är också superbra och superfin!

Pikkenikke med Linn! :D

Dagen har gått lååångsamt. Men annars rätt okej! Nu på eftermiddagen har Linn och jag lekt. Vi har hoppat studsmatta, pluggat SO, haft pikkenikke på Kastanjetaket! Riktigt mysigt. 

Sen har vi äntligen, eller rättare sagt Linns syster Elises pojkvän Marcus fixat två biljetter till POTC 4! Så nu är biljetterna köpta till den 18 Maj kliockan 17.45. Längtar!

Några bilder medans vi hade pikkenikke! c:



plugg plugg plugg och åter plugg

Hej! Trodde jag var färdig med pluggandet för ikväll. Blev nämligen klar med både engelskan och svenskan. (SOläxan som vi fick idag fattade jag inte, haha) Men sen kom jag på att jag skulle ha lämnat in ett BIG BIG SOarbete innan påsk. Har knappt börjat. Suck. Jaja, så nu blir det väl att sitta med det i några timmar sen är det över. Än så länge i alla fall.

Har också hunnit träna lite smått idag på studsmattan. (Superbra träning om ni inte vet de!)
Tog ut mitt täcke och kuddar och sov också där en stund. Så skönt!



Seg dag

Hej! Nu har jag lite tid till att blogga! Har varit en helt okej dag i skolan idag. 
Nu på eftermiddagen har jag lekt lite med Ebba, var ett tag sedan så det var kul! Fikade och kollade på klänningar från Nelly. Längtar mer och mer till skolavslutningen nu faktis. Vill bara sluta nian nu!

Nu ska jag gå och plugga på mina 6534543 ton läxor slash saker jag ligger efter i. Så det blir en trevlig kväll! Eller inte.
Bjuder på några bilder som togs under dagen.



Boat trip





Jerry planerar att fria till sin flickvän Felicia, men hon gör slut med honom innan han hinner fråga om hon vill gifta sig. Jerry deppar totalt ihop och tappar all lust till att göra nånting alls, men blir efter ett halvår övertalad av sin vän Nick att följa med honom ut på krogen. Precis innan Jerry kommer dit har Nick träffat en gammal klasskompis som varit ute på en kryssning och fått tag på en flickvän och säger att på kryssningar finns det hur mycket villiga kvinnor som helst att få tag på. Detta ger Nick idén att han och Jerry också ska åka iväg på en kryssning. När de ska parkera sin bil utanför resebyrån börjar de bråka med en annan man som tog deras parkeringsplats, den mannen visar sig vara resebyråns chef. Så istället för att skicka dem på en lyxkryssning lurar chefen de med att ge de biljetter till en kryssning för homosexuella.

Utan att misstänka nånting och fyllda av förväntningar ger de sig iväg på kryssningen, men när de kommer fram till sin hytt upptäcker de att det bara finns en säng i den. När de inser att de är på en gaykryssning blir Jerry arg på Nick och går till baren och dricker sig full. När Jerry sen lämnar baren går han förbi båtens swimmingpool där han halkar till och slår huvudet i trappstegen och ramlar ner till botten av poolen. Gabriella ser händelsen och skyndar sig att hjälpa Jerry upp och följer honom sen till hytten där han kastar sig i armarna på Nick. Dagen efter berättar Jerry för Nick att han har hittat sin stora kärlek och måste hitta Gabriella igen, men när han väl gör det berättar hon att hon tycker det är skönt att Jerry är gay. Och för att få vara när och lära känna Gariella låtsas Jerry att han är det.

Under tiden vill Nick bara komma ifrån båten, och när han i mörkret hör och ser en helikopter flyga över båten skjuter han en nödraket för att de ska rädda honom. Men det vill sig inte bättre än att han skjuter ner helikotern och när det ljusnat upptäcker båtens besättning att det finns nödställda i havet och hjälper de ombord. Det visar sig vara det svenska bikinilandslaget som kommit ombord och Nick tror att han drömmer när han ser alla dessa blonda kvinnor på båten.

Verkar ju kalasbra! Så det blir kvällens/nattens underhållning. Men jag uppdaterar nog inte mer ikväll. Puss!


Maxi med Albin

Idag har jag haft fullt upp. Vaknade tidigt och hjälpe mamma att fixa altanen. Sen följde jag med henne och Albin till stan för att handla mat. Albin och jag har alltid så kul när vi går där, haha. Kom hem, cyklade upp till vidingeskans med Linn och tittade på fotboll.
Sen har jag bara fixat mig inför imorgon, lovet är slut och det är dags för skola. Suck! (lyckost natalie som har lov nu!)

Lite bilder togs iaf idag när Albin och jag var på Maxi


(klicka på bilderna så blir dom större!)


cykel till saly

Godmorgon! Har hjälpt mamma att tvätta altanmöblerna och nu blir det att åka med in till stan och handla mat. Trevligt! När jag kommer hem ska jag fixa och trixa lite med min cykel. Ska nämligen sälja den. Om ni är intreserade kan ni ju höra av er! Damcykel, 7 växlar, cykelkorg, och bla bla bla. 
Hörs sen!

keeping mum

Skulle ju egentligen varit med Linn ikväll, men blev ändrade planer. Orkade inte det, var helt ofixad och allt. Så stannade hemma och tittade på film. Blev Keeping Mum. Rolig film! Men nu ska jag sova. Gonatt!


Jag orkar inte med dig och ditt liv längre. Du har förändrats, jag har förändrats, ingenting är sig likt. Jag hatar det och önskar att allt kunde bli som det var förut.

Stort inlägg

Hej! Nu får jag ju ta och skärpa mig och börja uppdatera här. Kom ju som sagt hem i onsdags kväll från Kalmar & Mönsterås. Har ju tillbringat mitt halva påsklov med Natalie, och ååh, saknar henne redan! :c

Nu ska jag berätta lite om dagarna, vad vi har hittat på och så!
Fredag: Mamma och Pappa skjutsar mig till Kalmar, till min faster Annica där Natalie och jag sov i två nätter. På fredagkvällen gick vi ut ett tag, stack bland annat till Mc'Donalds och drack kaffelatte och hade det trevligt, pratade om allt och ingenting. Mysit! Sedan stack vi hem till Annica igen och tittade på Fredagen den 13. Inte läskig, mest äcklig.

Lördagen: Vi vaknar vid nio tiden, gör oss iordning och sedan sticker vi ner till stan och shoppar. Hittade mest smycken


(glömde ta kort på halsbandet jag också köpte $:)

Sedan tog vi en fika på Ben & Jerry's. (Vår lilla tradition att vi alltid ska äta en Ben & Jerry's glass när vi ses) Och det var riktigt trevligt! 

Efter fikat hämtade Natalies pappa upp oss så stack vi till hans moped, så fick Natalie och jag köra den, mycket roligt var det! 
Vi åkte hem och sedan slappade vi lite. Sen drog vi ut igen, bort till Giraffens Bowlingplace! Discobowling stod på schemat. Kul kväll var det! Efter bowlingen var Natalie och jag ute lite. Satte oss utanför polisstationen och pratade lite (igen). 



Söndag: Jag, Natalie och Annica gick upp till Hansa City och shoppade lite. (bland annat den största ringen som är på första bilden i det här inlägget!)
Sedan tog vi en fika, ytterst mysigt!



Fick också en fin sommarskjorta av Annica! C:



Sedan stack vi hem, träffade Linda och Elsa som kom på middag. Sen åkte vi med dom hem till Natalies hem.

Söndag kväll, Måndag, Tisdag: Var vi ute mest. Umgicks med lite nya vänner som man träffat. Saknar alla redan. Var också och hälsade på på Natalies skola. (Eftersom hon inte hade påsklov då, utan hon har det nu!)
Det var trevligt, alla är så snälla och glada och trevliga, så ett + på de!
Busade också mycket med lilla Elsa! 



Hälsade också på dagiset som jag praktiserade på i höstas! Gud vad dom växer och så söta är dom!
Längar så otroligt till sommarlovet när jag kan åka till Kalmar och Mönsterås igen! ♥

påskafton stack nästan hela släkten in till min andra Faster Ann-Marie och firade min farmor och snart ska fylla 75! (Hon fyller år samma dag som mig! Hihi) Och då träffade jag Natalie igen. Och då fick jag min födelsedagspresent av henne, lite tidigt, men det gör absolut ingenting! Hehe



Fick precis det jag önskade mig, Hihi! Tack världens bästa Natalie ♥♥♥

Sen när jag kom hem fick jag mitt påskägg!



& i det fanns det...



4 Paket tuggumi, whoho! Haha. 
Jaja, det är lite av vad jag har gjort denna veckan! 
Ikväll blir det nog att träffa Linn. Puss!

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides



Äntligen kommer den ut! Linn och jag ska gå på premiären den 18 Maj. Längtar! ♥ .. 27 dagar kvar!

Kapten Jack Sparrows (Johnny Depp) vägar korsas av Angelica (Penélope Cruz), en kvinna från hans förflutna och han är inte säker på om det är kärlek eller om hon är en hänsynslös skurk som använder honom till att hitta den mytomspunna ungdomens källa. När hon tvingar honom ombord på Drottning Annes Hämnd, skeppet som tillhör fruktansvärda Svartskägg (Ian McShane), så finner Jack sig på ett oväntat äventyr i vilket han inte vet om han ska vara mer rädd för Svartskägg eller kvinnan från hans förflutna.



Jag är hemma btw. Riktigt softa dagar i Kalmar och i M-ås. Har lite bilder jag kan lägga upp sen och berätta lite vad vi gjort! Puss!

äntligen färdigpackad


Andra delen av väskan är fullproppad med kläder^^ Hehe.
Sitter med färg i nu, äntligen!

färga håret


Hej! Nu är packningen halvvägs och städningen klar. Nu ska mamma färga mitt hår! Sen åker jag. Skönt att komma bort från denna hålan ett tag! Puss

facebookupdate


trött

Ska ta av mig sminket nu sedan gå och sova. Godnatt kära bloggläsare!

helt jäkla amazinggg


ändrade planer

Hej! Precis legat och sovit en stund. Skönt! Minnestunden för Ams var fin! Stack till Ica efter det och köpte hårfärg och jag skulle färga mitt hår ikväll men det blir att göra det imorgon på förmiddagen. Blir nog att packa då också för jag orkar inte ikväll. Blir nog toppen! 
Ska städa mitt rum nu, så vi hörs! Puss


Söt-nyvaken-bild!

AScoolt!




Nu ska jag börja sminka mig. Men inte som henne, haha. Sen drar jag till skolan en stund! Hörs!

god morgon!

God morgon kära bloggläsare! 
Mår inte så bra idag heller, så är hemma och vilar lite. Men jag ska ändåså till skolan sen vid kvart över ett. (Det är nämligen minnestund för min SO-lärare som gick bort för ett tag sedan) Och det vill man ju inte missa!

Men nu ska jag nog lägga mig och vila lite och titta lite på Disney Channel ♥



god natt & sov gott!

Idag var ju inne på Teknikum. Mycket trevligt att träffa dom som förmodligen ska gå i ens klass till hösten!
Frida hade turen med sig och vann en Ipod! Vi fick god pizza och en liten rundtur på skolan. 

Efter det stack jag hem till Linn och där var det släktkalas för Elise som fyller 19 år idag. Grattis!

Nu ska jag sova. Ska försöka sova bort febern och förskylningen, hehe. Gonatt!


faaaaan!

Glömde färga håret. Fan! Hinner inte färga det innan jag åker. Fanfanfan! 



sjuk

Bjuder på en vacker bild som är runt ett år gammal. Hehe.
Kom precis hem från skolan. Mår inte så bra så åkte hem (första gången på tre år!)
Ska snart lägga mig och vila lite. Ikväll blir det ju som sagt hälsa på Teknikum och efter det ska mamma färga mitt hår, är typ 3 cm utväxt, så det behövs! Uppdaterar mer sen. Puss!

teknikum

Nu är allt framplockat för imorgon. På morgonen har jag NP i engelska, uppsats. Kommer nog inte alls gå bra, hehe. Sen på kvällen sticker Linn och jag till stan för att besöka skolan vi kommer att gå på i höst, Teknikum. Blir nog trevligt! Men nu ska jag sova, Gonatt!

HELT AMAZINNGGGGLAD



Fan vad gött! Nu när jag instrallerade google chrome så kan jag blogga från min dator, superglad! ♥
Så nu bjuder jag på tre bilder som togs förra veckan.

denna veckans naglar


Denna veckan kör jag på mer rak och fyrkantig variant! Så snyggt! =D Nu ska jag gå och äta gröt. Mums!

spanskalektioner i mitt ♥


utklädningsdagen

Ja, jag har ju haft en lite bloggpause som ni kanske har märkt. Har bara inte haft något att skriva. Men nu kommer en bildbomb från utklädningsdagen!



a man from argentina



Sjukt härligt låt! Idag är jag sjuk, oroligt förskyld och ont i halsen. Blir nog massa filmtittande. Puss!

Vård & Omsorgsprogrammet



Åh vad bra! Glad jag blir!

zöta bilder

Hej. En evighet jag skrev här känns det som. Jag har fasnat i en av mina favoritserier, Andra Avenyn. Man blir helt fastklisstrad. Ber om ursäkt för det.

Idag på håltimmen satt Linn och jag högt uppe på nödutgångsstegen och åt glass och hade det mysigt. Passade på att ta söta bilder också. Samt på hur mina naglar ser ut just nu. Lösnaglar, men ska snart gå och fixa dom igen hos Center Nail.

Imorgon är det utklädningsdagen. Roligt och spännande. Mer bilder om det imorgon. Ska sova nu. Puss!






Pärlor

Jag och min bror Arvid har suttit och lyssnat på dom här låtarna idag. Helt otroliga bra är dom!



Fanns ingen att bläddra in som Kent sjöng. Men ahja. 

Har också suttit hela dagen och tittat på Andra Avenyn (som jag skrev i förra inlägget). Har inget mer att skriva just nu. Hörs! /E

Andra Avenyn!


Hej! Sitter jag här och har precis skalat potatis. Så duktigt! Hehe
Sitter på Gustavs dator och ser att han har alla säsonger av Andra Avenyn! Och jag har ju inte sett dom 103 första avsnitten. Så det ska jag göra nu, titta på dom! Saknar det ibland, man var ju helt besatt av det ett tag. Haha

jobbat :D

Hej! Idag gick jag upp tidigt. Halv nio. Började fixa Arvids peruk som han ska ha ikväll. Den blev kanonbra! Har också redan hunnit jobba lite. Och snart ska jag ta och laga lite mat! Hörs sen! /E

Jag är med och tävlar!

Tävla du också! Gå in på http://baananflugan.blogg.se/ och följ sedan instruktionerna.
Det du kan vinna är dom här übersnygga öronhängerna!



i'll never be the same, if we ever meet again.

Hej! Nu är jag hemkommen från kvällens roligheter. Blev att jag hittade på något i alla fall med några. Träffade Elias och Simon som var och hälsade på i Rottnes fritidsgård. Sedan åkte vi ut med mopederna och träffade lite annat folk också. Mycket trevligt var det! Var också en runda på Mc'Donald's och handlade glass. Mums!



Men nu ska jag sova för imorgon bitti ska jag fixa Arvids maskeraddräckt han ska ha på kvällen. Sedan blir det jobb. Ha det bra!

Svenska


Såhär ser det ut just nu. Snart klar med svenskan. Inte så svårt. Bara inte orkat. Hehe.

jag ljuger så bra!

Igår blev det som sagt bara ett inlägg. Var inte på så bra humör och sämre idag. fan ta dig! Men jag har bestämt att det inte ska gå ut över bloggen så därför bloggar jag och hamnar på andra tankar istället!

Ikväll blir det att göra massa plugg, ska börja redan nu så kanske det är klart strax. Inte så farligt. Sen blir det väl att gå till fritidsgården och se om det är något roligt folk där. Har verkligen ingen lust att hitta på någonting men någon just nu.

dagens facelook och dagens outfit:
Har äntligen fått mina 9:an byxor! Dom kom nämligen i fel storlek så Linn skrev till dom och dom skickade ett par nya byxor. Men nu har jag två likadana byxor istället (fast i olika storlekar då;)). För dom ville ju inte ha tillbaka dom det står borensved på ju. Hihi så det var ju bra! 





RSS 2.0