tgif

Vaknade av att jag fick frukost på sängen av världens bästa mamma. ÄLSKAR DIG!



Nu ska jag börja göra mig iordning. För snart går bussen till skolan. FREDAG IDAG. åh vad härligt! 


närmre titt på mitt rum..

Idag när jag kom hem så hade morfar och mamma satt upp min hylla! Så nu är snart allt fixat och klart här. 
Här får ni en lite närmre titt på det.
 






Nu ska jag sova. Är helt slut. PUSS!

Hallonsmootie

Hemkommen från skolan, gjorde mig en hallonsmootie. Åh så gott det är!

Nu ska jag vila. Sen ska jag ta igen lite plugg... OCH KOLLA PÅ COCKPIT!


Ig-bild

Dagen har varit kämpig. Men lyckades hålla ögonen öppna tills 1700. Sen slocknade jag.. Skoldagen har varit låååång och tuff. Men efter skolan drog jag, mamma och Elin till IKEA, det nya, i Älmhult.

Köpte det lakanet jag skrev om.. En vas, fejkblomma, temugg & en hylla. Blev riktigt nöjd, så inatt sover jag gott.
Godnatt vänner.


fitspo

Nu ska jag träna. PEACE!


inredningsidéer

Imorgon efter skolan beger jag, mamma och Elin till det nya IKEA i Älmhult. Ska handla en hylla till mitt rum så jag äntligen kan sätta upp mina blingbling saker (ELLEmagazine med Noomi Rapace på, Gammelmormors gamla väckarur, Burberrydetaljer, rosa radio) och sen ska jag förmodligen köpa ett nytt påslakan.. Eller om jag önskar mig det i julklapp.. Vet inte än, fnissfniss! 
 
Fint var det iaf. Vitt med rosa rosor. Är så sold på rosa saker igen.. Vill helt plötsligt ha allt i mitt rum rosa. Kuddar, filtar, ljus, gardiner, mattor.. Får se hur det blir i slutändan hihi ;)
 

julstämmning

I söndags var jag på Julstugan. Nostalgi på hög nivå. Gå runt och knapra på pepparkakor och titta på vad alla säljer och åh vilken julstämmning! Hur mysigt som helst. Luciatåg med! Min kusin Saga var med i det. Hur söta som helst. Hihih! 
 

charlie

Lördag. Hur skönt som helst. Dock inte när man har 10 kg läxor och saker som ska vara klara till nästa vecka. Vill ta studenen nu :(!

Charlie har varit här hela dagen. Busat och gått långpromenard. Nu ligger han här jämte mig och sover. Snart jag med. Fnissfniss! Ha en fin lördag readers.


Glittrig BH

Sprang ner en snabbis på stan idag och hämtade ut saken jag la undan igår innan bussen gick hem. Åh en jättefin glittrig BH. 99kr på HM.


fitspo

Att träna innan man går och lägger sig ska man inte göra sa min mamma. Det bygger tydligen ingen muskelmassa. Men skitsamma, jag är nöjd ändå att jag rörde på mig ca en timme. Är ingen expert på träning och det är det tråkigaste som finns.
Men nu MÅSTE jag börja träna. Har gått upp hela 10(!!!!) kg sedan jag gick i nian. Jag ska träna, vare sig jag orkar eller inte. 

Idag körde jag lite skuggboxning, massa övningar, situps, armhävningar och sådant, orbitrek crosstrainer och typ 20 minuter hopprep. Så nu sover jag gott inatt hihi! 

Det här får mig att vilja träna

fikat med alexandra

Dagen har varit mys. (fast inte i skolan..) Började dagen med sovmorgon, skönt, behövdes! Sedan tre jobbiga lektioner med massa plugg till prov. Usch så mycket vi har just nu :( . Sedan efter skolan drog jag, Alexandra och Dennis och fikade på Condeco. Mysmys. Efteråt gick Alexandra och jag lite på stan och fönstershoppade lite.. La även undan en grej som jag ska köpa imorgon.. men det får ni se imorgon, fnissfniss ;)! Så dagen har varit toppen! Nu → träna, duscha, plugga, sova.


some new pink clothes

 
Halva mitt HMpaket kom igår. Jättenöjd med BHn. Men tröjan var inte alls som jag trodde. Men sparade den ändå. Kommer nog till användning någon gång. 

My new piercing

Åh så fin! Endast 15kr. Kärlek!


Alltså...

Förstår inte riktigt hur jag tänkte här..


studerar

Dagen har varit hur skön som helst. Vid tio fick jag reda på att den enda lektionen jag hade idag var inställd. Så varit hemmamys idag. 
Färgat håret har jag med hunnit med. Nu sitter jag här med min feta medicinbok igen. Boxningen blir intälld för min del, då jag har två skrivningar imorgon. oh wish me good luck.
 
 

God natt

Precis köpt en ny navelpiercing. Visar er imorgon. Är så himla trött. Måste sova nu, prov och boxningsträning imorgon. Sov gott!


solsidan och beck

Dagen har varit trevlig. Fam. Alexandersson & Fam. Urbanec + våran familj har lagat kroppkakor och haft det trevligt. Dock är jag inte så förtjust i det så det blev en pan pizza istället. 
 
Nu börjar dagen gå mot sitt slut och jag har precis kollat på Solsidan och nu Beck. Även böckerna i handen. Blä. 
 

noomi rapace



 

lördagen den 17 november 2012

 
Kvällen har spenderats som alla dom andra lördagarna.. Massa plugg och en trött Elin. Nu tänker jag lägga mig och sova. Imorgon får vi besök och då måste man var pigg! Ha en fin kväll. 

nyinköpt

Hej! Beställde lite kläder innan. Får dom om en vecka ungefär. Åh. Alltid lika kul med nya kläder och man blir så glad! Känns som det var en evighet sedan jag beställde hem kläder. Så nu var det på tiden! :)
 


RSS 2.0