filmkväll

Hej! Nu är jag tillbaka. Natalie och jag har bastat ikväll (& diskat, suck). Mycket mycket trevligt och skönt var det. Nu sitter vi här och jag kolla klart på flickan som lekte med elden och sen efter den ska vi titta på män som hatar kvinnor. Hela millenium bakifrån. Haha. Uppdaterar mer imorgon. Pussen! :)

ett träd, massor av snö och en natalie!





Håller på att dö av skratt när jag ser bilden och videon. Bilden är när vi åkte i skogen och hon körde rakt in i ett träd och fick MASSOR av snö på sig. Sen videon när jag skulle filma henne när hon skulle åka så ramlar hon. Hahahaha har nog aldrig skrattat så mycket som idag! Minnen till tusen!

Ont i tårna..

Hej! Idag har Natalie och jag inte åkt lika mycket som vi gjorde igår. Inte så fint väder och sen har jag kanonont i min stortå. Usch, inte bra. Så hoppas den blir bättre imorgon. Inga kort är tagna i backen idag men imorgon blir det nog några. Snart ska jag, Natalie och pappa spela nya finans. Mysigt! Kram!

Luftslottet som sprängdes





Filmen tar vid precis där Flickan som lekte med elden slutade. Lisbeth Salander och Alexander Zalachenko tas in på Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg, båda allvarligt skadade. Samtidigt förbereds rättegången mot Lisbeth Salander som står åtalad för trippelmord, där ibland advokaten Nils Bjurman. Men journalisten Mikael Blomkvist är beredd att göra vad som helst för att avslöja de övergrepp Lisbeth Salander utsatts för av de svenska myndigheterna och därför anlitas Blomkvist syster Annika Giannini som Salanders advokat. Samtidigt håller Millenniums redaktion på med en ny, stor artikel som avslöjar att det har figurerat en hemlig grupp inom SÄPO och som till varje pris vill förbli hemliga.

Det här är typ min favoritfilm. Älskar den! Lovelovelove♥!

Pjyamas




Älskar min nya rockkaruselltröja. Världens skönaste material och hur mysig som helst. Skulle kunna bo i den. Nu har Natalie somnat, men ska väcka henne nu för nu ska vi lira sims 2 och sen ska vi kolla på den tredje filmen i milleniumserien, Luftslottet som sprängdes med Noomi Rapace (<3) Uppdaterar mer sen, eller imorgon, puss!

Hockeyspel

Kvällen har spenderats framför detta spel. Mycket roligt och jag vann över Natalie med 9-1 och Albin 6-1. Duktig är jag! Hehe.


Trysil med Natalie

Hej! Natalie och jag har varit ute för det mesta idag. Riktigt fint väder och vi har det jätte roligt! Skrattar ihjäl oss varje gång Natalie ramlar. Hehehe. Snart ska vi ut igen och åka sen ska vi dricka lite varm oboy med grädde. Men först, köpa Ben & Jerry's glass. Mums!
Här kommer lite bilder som är tagna idag! Puss!












framme

Hej! Nu är vi äntligen framme. Sitter för nuvarande i en dusch tillsammans med Natalie och Albin. Pappa och mamma har glömt att sätta på värmen i husvagnen, så tar runt 2 timmar tills vi kan va där. Hähä. Så nu ska vi titta på The last song med Miley Cyrus. Puss!

Ben & Jerry's ♥

Nu sitter jag i bilen och är på väg upp till Trysil. Lyssnar lite på musik och snart ska jag kolla på en film. Blir nog A cinderella story igen. Hehe. Sen kanske Natalie och jag ska käka Ben & Jerry's glass! Love♥!


Zid är så söt! Puss!

Jag

Natalie ligger och sover. Jag sitter här. Snart ska vi åka till Trysil. Det ska bli mycket roligt. Nio timmar i en bil (<333) Kul! Heheh. Men nu ska jag väcka Natalie så vi hinner spela lite finans och sen ska jag packa färdigt. Hinner kanske lägga in ett inlägg innan jag åker. Annars får det bli imorgon. Puss!


fritidsgården

Hej! Som sagt så funkade inte mitt internet igårkväll. Blev lite sur med istället spelade jag och Natalie nya finans! Vi var också i fritidsgården under kvällen och körde bowling. Bilder på det nedanför.






Elsa







Elsa kom och hälsade på idag. Världens skönaste 2åring! (Hon fyller snart 3) Natalie har kommit nu och snart ska vi äta mat och sen bort till fritidsgården och ha det kul. Vinna hinken kanske, hehe. Arvids lan-vänner kommer sen och ska lana här. Så mitt internet kommer att lagga. Så detta blir förmodligen sista inlägget för idag. Ciao

Dagens outfit

Nu drar jag bort till farmor och farfar, där Natalie och hennes familj kommer att komma. Hörs sen!


under och efter





Så, då var det klart! Nu är det bara sminkningen och plattning av hår kvar. Ciao!

Ögonbryn



Åh vad kul att jag fick detta i ögonen och inte kan färga ögonfransarna nu. Haha. Men ahja, jag har ju alltid mascara på mig ändå, så det gör ju inte så mycket. Sitter just nu med färg i ögonbrynen. Blir nog toppen! Lägger in en "under" & "efter" bild sen. För jag glömde ta "innan"-bild. /E

färgning av ögonbryn och ögonfransar

Godmorgon! Vaknade runt halv nio idag. Mådde rätt illa eftersom att två av mina drömmar inatt handlade om kakor och glass. Så det är jag verkligen inte sugen på nu, haha. Idag kommer Natalie och innan hon kommer ska jag hinna duscha, färga ögonbrynen, ögonfransarna och sminka mig. Så nu ska jag hoppa in i duschen och skynda mig! Uppdaterar senare! Puss


Bild tagen från Isabelle Strömbergs blogg!

Natalie, Elsa, Annica, Linda & Jonas



Imorgon kommer mitt kusinbarn Natalie till mig. Hon ska följa med mig och min familj när vi ska åka skidor i Trysil. Vi åker på lördag förmiddag tror jag. Annica, Linda, Jonas och Elsa kommer och hälsar på när dom ska lämna Natalie. Ska bli mycket trevlig, eftersom sist jag träffade dom var på höstlovet! Så har saknat dom enormt mycket!

Imorgon ska jag gå upp tidigt, ska ta en lång varm dusch och sen börja färga ögonbrynen och ögonfransarna tror jag. Och sen bara ta att lugnt och vänta tills dom kommer. Dom kommer vid tre. Åh ♥!

videos från alla ♥ dag. JESSE MATILDA MATILDA OCH AMANDA





Så otroligt duktiga! ♥

a cinderella story





När den unga flickan Sams pappa dör tas hans café över av Sams styvmamma som tvingar henne att jobba där, då får hon också öknamnet "Caféflickan" i skolan. Samtidigt chattar Sam oavbrutet med en kille från hennes skola, med hemligt namn. På höstbalen stämmer de träff och allt i Sams värld förändras när killen med den hemliga mejladressen visar sig vara skolans populäraste kille. Finns det någon chans för Sam att bli ihop med honom, hon är ju bara en nörd som jobbar på café? Killens före detta flickvän gör också allt för att livet ska bli botten för Sam.

Det blir mycket filmtittande nu när man är sjuk. Nu ska jag dra igång "A cinderella story". Som var min favorit i mellanstadiet. En riktigt bra film som jag verkligen rekomenderar!

Louis Vuitton, ögongodis, ibland önskar jag att jag var rik



lovelovelove♥

Titanic


Ett dykarteam åker ner till RMS Titanic för att leta efter en diamant som tillhört en kvinna som var ombord på skeppet. De hittar ett kassaskåp men allt som finns inuti är ett nakenporträtt av en vacker, ung kvinna som har diamanten i ett halsband runt halsen. Några dagar senare dyker en gammal kvinna vid namn Rose Calvert (Gloria Stuart) upp som säger att det är hon på bilden. Rose börjar berätta för dykarmännen och hennes barnbarn om vad hon gjorde på fartyget 86 år tidigare.

Hon berättar om hur hon på fartyget träffade en hemlös man som hette Jack Dawson (Leonardo DiCaprio). Han har vunnit en passagerbiljett genom kortspel och finns därför inte med i passagerarlistorna.

Rose (som ung hette hon DeWitt Bukater i efternamn) (Kate Winslet) är förlovad med en man, Cal Hockley (Billy Zane). Under tiden på skeppet känner hon sig så ensam att hon försöker begå självmord genom att hoppa från båten, men Jack dyker upp och övertalar henne att inte göra det. Rose tappar balansen men Jack lyckas rädda henne. Hon blir förälskad i honom, och de två har en kärleksaffär. Men när skeppet kolliderar med ett isberg får Rose och Jack mindre än två timmar på sig att hitta en livbåt. Det blir en kamp mellan liv och död. Det finns bara livbåtar till hälften av passagerarna och de i första klass prioriteras.

 

Är hemma från skolan idag. Ska vara det imorgon också när skolan åker till hanaslöf. Åh, jag som ville med dit. Ahja, bara jag blir frisk tills på fredag när Natalie kommer! Längtar så otroligt mycket. 
Btw, nu ska Albin och jag kolla på film, Titanic blev det. Ungefär tre års sedan jag såg den filmen. Så det ska bli trevlig. (Han är också sjuk om ni undrar varför inte han är i skolan, hehe)

 


Kvällsmat, sjuk och gymnasium!

Hej! Som rubriken lyder så är jag lite sjuk. Har frusit hela dagen. Varit trött och hängig och ont i magen. Skulle egentligen åka till stan för att köpa födelsedagspresent till min bästa vän Ebba som fyller år på söndag (jag skulle ha firat henne på torsdagen, eftersom jag åker till Trysil på lördag morgon!) men det får bli att jag firar henne efter sportlovet istället.
Varför uppdateringen inte har varit i toppform idag är det för att jag sov 3 timmar ungefär och legat i sängen sen jag kom hem från skolan.
Men nu ska jag kolla klart SISTA avsnitter av HELA O.C! Usch, tänk att det snart är slut. Jag måste i alla fall köpa boxarna sen!
En sak till! Har nu valt gymnasium och program. Första valet blev Vård och Omsorgsprogrammet på Teknikum och det andra blev Barn och Fritidsprogrammet på Teknikum. Det blir nog bra ska vi se! Jaja, uppdaterar er imorgon. Puss!

Lite kvällsmat nu innan jag går och lägger mig! Gott!

bilder från skolan


Kommer med två videos sen också! Eller kanske imorgon. Ska sova nu. Men först titta klart på sista säsongen av O.C. Gonatt och glad alla ♥ dag! (även om jag tycker det är överskattat och överdrivet!)

alla ♥ dag




Mina finfina vänner Tobias och Thim, som är utklädda till Amor!

dagens outfit

Var ju som sagt alla ♥ dag idag och man skulle ha på sig någonting rött. Jag tog på mig en röd klocka, röda öronhänge, vit-röd tröja och målade naglarna röda. Såhär såg det ut:


natalies blogg! besök!

http://naataalie.blogg.se/

www.naataalie.blogg.se

Har fixat en blogg till mitt kusinbarn Natalie. Så besök den! Kan tyvärr inte länka den just nu. Men jag gör det imorgon. Så än så länge får ni kopiera och klistra in. Puss!

imorgon är det alla ♥ dag

Snart ska jag sova (Efter O.C). För imorgon ska jag dra mig upp ur sängen, ta på mig träningskläderna och köra ett morgonpass. Och imorgon är det alla ♥ dag. En dag som är väldigt överdriven. Har aldrig redigt gillat alla ♥ dag. Men imorgon har också elevrådet fixat och trixat ihop en liten tema-dag. Så det blir nog roligt! Man ska ha något rött på sig, så jag snodde Arvids tröja. Hinner kanske slänga in en bild imorgonbitti. Men nu ska jag titta på O.C. Så puss!


två filmer att se ikväll plus O.C lovelovelove!

The Tourist med JD och AJ.

The last song med MC.

lovelovelove! + O.C, kommer bli en mysig kväll!

äntligen är den över!

Dag 01 - Presentation om mig själv
Dag 02 - Två saker jag längtar efter
Dag 03 - Fyra bilder som gör mig glad
Dag 04 - Två personer som betyder mycket för mig
Dag 05 - Tio sanningar om mig
Dag 06 - Fem bilder från minnen 2010
Dag 07 - En bild som är från när jag var liten
Dag 08 - Mina/mitt syskon
Dag 09 - En bild jag tagit som betyder någonting
Dag 10 - En bild som är över ett år gammal
Dag 11 - En bild som inte är tagen i landet jag bor i
Dag 12 - Tre saker som finns i mitt rum
Dag 13 - En sång som får mig att må bra
Dag 14 - Någonting jag saknar väldigt mycket
Dag 15 - En rolig bild
Dag 16 - Ett datum jag aldrig kommer glömma
Dag 17 - Min favoritblogg 
Dag 18 - Min musik
Dag 19 - En barndomsvän
Dag 20 - Min favoritplats

Dag 17
http://isabelles.nu/
http://fokis.se/

Dag 18
Ashley Tisdale och Miley Cyrus är mina favoritartister.
Men sen har jag massor med olika låtar som jag inte har en aning om vilka det är som sjunger.







Dag 19
Har många barndomsvänner. Men bland annat, Frida Winqvist, Johannes Dahlström och Linn Alexandersson!

Dag 20
Min favoritplats är mitt eget rum.

sing star med thim tobias august och linn!

I fredags var jag med Thim, Tobias, August och Linn. Vi hade det trevligt hemma hos Linn. Sjöng lite sing star och kollade massa klipp på internet osv. 
Har inte haft ork till att blogga så nu kommer bilderna istället!


Linn & jag har skrivit manus





Hej! Idag stack jag till Linn efter skolan. Vi lagade pannkakor, eller rättare sagt, Annica gjorde pannkakorna tillslut. Hehe. God var dom, speciellt med massor av vaniljsocker i! Hahaha. Sen började Linn och jag skriva manus. Vi har kommit en liten bit in i storyn. Får hoppas att det blir bra. Imorgon är det nationella prov, i svenska igen. Så snart ska jag sova. Ska också försöka dra mig upp ur sängen imorgon och göra ett morgonpass. Jaja, gonatt!

Facelook


glass

Sitter och tänker på glass. Mhh vad gott det skulle va med några Ben & Jerry's glassar!



Dag 1,2,3,4 osv

Dag 01 - Presentation om mig själv
Dag 02 - Två saker jag längtar efter
Dag 03 - Fyra bilder som gör mig glad
Dag 04 - Två personer som betyder mycket för mig
Dag 05 - Tio sanningar om mig
Dag 06 - Fem bilder från minnen 2010
Dag 07 - En bild som är från när jag var liten
Dag 08 - Mina/mitt syskon
Dag 09 - En bild jag tagit som betyder någonting
Dag 10 - En bild som är över ett år gammal
Dag 11 - En bild som inte är tagen i landet jag bor i
Dag 12 - Tre saker som finns i mitt rum
Dag 13 - En sång som får mig att må bra
Dag 14 - Någonting jag saknar väldigt mycket
Dag 15 - En rolig bild
Dag 16 - Ett datum jag aldrig kommer glömma
Dag 17 - Min favoritblogg 
Dag 18 - Min musik
Dag 19 - En barndomsvän
Dag 20 - Min favoritplats

Dag 14


Asa med Natalie!

Dag 15


Hehehe

Dag 16

29 april. Min födelsedag!


SO

Hej! Sitter nu och har so.

kan inte lägga in "dag 1,2,3 osv" på den här datorn.

Ja, då vet ni det. Gah! Jag vet att tre dagar i rad nu har bloggningen sugit. Men det har varit så mycket som jag kommit i vägen, och när jag väl ska blogga sitter min lillebror vid datorn. Suck. Och den datorn jag sitter på nu kan man inte lägga in några bilder eller något. Så ni vet. Hoppas på mer uppdatering imorgon.

idrottslektion

Hej! Sitter och har idrott nu, inte så kul eftersom jag glömde idrottskläderna. Dålig man kan va. Var lite stressad idag på morgoner. Har också haft nationella prov. Det gick bra, hoppas jag. Idag blir det att stanna kvar i skolan för att skriva lite manus, hoppas det blir bra, så uppdaterar jag sen ikväll. Puss

färgning av hår

Just nu: färgar håret.
Sen: Dra till Linn och göra glass. Åh vad gott!


fritidsgården

Hej! Nu ska jag snart gå till min biologilektion. Linn är en apa. Ciao

O.C-time ♥♥♥♥♥

Nu ska jag titta färdigt på säsong 3! Puss

dag 10-13

Dag 01 - Presentation om mig själv
Dag 02 - Två saker jag längtar efter
Dag 03 - Fyra bilder som gör mig glad
Dag 04 - Två personer som betyder mycket för mig
Dag 05 - Tio sanningar om mig
Dag 06 - Fem bilder från minnen 2010
Dag 07 - En bild som är från när jag var liten
Dag 08 - Mina/mitt syskon
Dag 09 - En bild jag tagit som betyder någonting
Dag 10 - En bild som är över ett år gammal
Dag 11 - En bild som inte är tagen i landet jag bor i
Dag 12 - Tre saker som finns i mitt rum
Dag 13 - En sång som får mig att må bra

Dag 14 - Någonting jag saknar väldigt mycket
Dag 15 - En rolig bild
Dag 16 - Ett datum jag aldrig kommer glömma
Dag 17 - Min favoritblogg 
Dag 18 - Min musik
Dag 19 - En barndomsvän
Dag 20 - Min favoritplats

Missat jäkligt många. Men nu kommer ett inlägg med alla 4 dagar jag missat!

Dag 10


Jag och min bästa vän ebba ♥

Dag 11




Grekland ♥

Dag 12


Mitt sminkbord + dator
En tavla jag fått från Ebba
& min mobil!

Dag 13



Den här låten har gått till och från. Men den är alltid lika bra! Ibland lyssnar jag mycket på den och ibland ingenting alls. Men den är kanonbra!

ätit glass, varit barnvakt och varit på rockkarusell

Hej! Förlåt att det inte har blivit någon uppdatering denna helgen. Jag har helt enkelt inte hunnit och inte haft något internet. Men jag ska försöka kortfatta lite om vad jag har gjort i helgen.

Fredags:
Jag var i skolan, och sen stack jag hem och gjorde mig i ordning. Linn kom och sen skulle vi till Braås för vi skulle vara jyru i rockkarusellen. Det var mycket trevligt och jag hade det roligt! Det var fyra band som spelade. Ett band var kanon! Här kommer lite bilder som togs under kvällen.




Lördag:
Jag tittade lite på O.C ♥ . Sen stack jag hem till Linn en stund. Vi gjorde hemmagjord glass med turkisk peppar i, riktigt gott var det. Sen tittade vi på O.C och efter ett tag var jag tvungen att gå för jag skulle passa mina kusiner, Thea och Noah. Hemma hos dom gjorde vi inte så mycket, tittade bland annat på melodifestivalen (tyckte inte någon var så speciellt bra!), kollade på film, och spelade lite spel. Tog dock bara bilder när Linn och jag gjorde glass.



Söndag:
Hjälpte mamma att rensa pingisrummet. Så nu kan man äntligen spela pingis igen! Haha.
Söndagen blev också ta-hand-om-sig-själv. Skönt! Också tittat lite på O.C.

Så har min helg sett ut. Och uppdateringen ska bli bättre!

ingen uppdatering

Vet att uppdateringen har sugit idag. Just nu har jag inte lust att blogga. Är sur, det är därför. Uppdaterar mer imorgon när jag är glad. Ska sova nu. Gonatt!

Fruktsallad!

Har precis ätit lite fruktsallad. Gott! Har också varit lite hos farmor och farfar. Nu blir det att plugga engelska. Det suger! Puss


dagens outfit




ljus och musikal


Hej! Nu har jag kommit hem från skolan, ätit lite och surfat runt lite på Facebook. Idag har det varit en lugn dag, väldigt skönt. Började med bild, ritade av massa streck, kul faktiskt. Sen blev det dags för svenska, gick igenom nationella proven vi ska ha nästa vecka. Lite pirrig inför detta. Spanskan gjorde vi inte så mycket. SOprovet gick lite sådär bra. Hoppas på G. Matematiken bara räknade vi och Musikalen bara snackade vi. Rätt soft. Men vi har mycket kvar på musikalen och allt ska vara färdigt tills 1 Mars (Manuset) & det är bara 3 lektioner till det. Så nu ska jag skriva lite här hemma. Samt öva lite engelska. 
Har det så mysigt i mitt rum just nu. Tänt massor av ljus och ska snart krypa ner i min morgonrock ♥!

Mer videos!







dag 09

Dag 01 - Presentation om mig själv
Dag 02 - Två saker jag längtar efter
Dag 03 - Fyra bilder som gör mig glad
Dag 04 - Två personer som betyder mycket för mig
Dag 05 - Tio sanningar om mig
Dag 06 - Fem bilder från minnen 2010
Dag 07 - En bild som är från när jag var liten
Dag 08 - Mina/mitt syskon
Dag 09 - En bild jag tagit som betyder någonting
Dag 10 - En bild som är över ett år gammal
Dag 11 - En bild som inte är tagen i landet jag bor i
Dag 12 - Tre saker som finns i mitt rum
Dag 13 - En sång som får mig att må bra
Dag 14 - Någonting jag saknar väldigt mycket
Dag 15 - En rolig bild
Dag 16 - Ett datum jag aldrig kommer glömma
Dag 17 - Min favoritblogg 
Dag 18 - Min musik
Dag 19 - En barndomsvän
Dag 20 - Min favoritplats

Har massor med bilder som betyder mycket. Bland annat denna som är tagen i Grekland, när jag var där med min kusin och hennes familj. Minnen för livet! ♥

onsdag 2/2

Hej på er! Idag tog jag mig i kragen och gick upp halv 6 och tränade. Duktig Elin! Hihi. Skolan var helt seg och okej. Intervjun gick toppen. Var inte så nervös när jag väl satt där. Håltimmen sov jag och aa. Glömde min kamera hemma idag så nu blir det två mobilbilder!


Söte Linn. Fixade hennes hår på KF-tiden. Hehe

tisdagsträning

100 situps rakt
20 situps vänster sen höger
10 upphopp
50 "kärlekshandag"
100 hanteltag vänster sen höger
50 stycken hopprepshopp
20 stycken "bena upp i luften"
100 "kissa hunden" vänster sen höger
& sen till sist, 30 minuter orbitek
(Y)

Skytte och tacos

Hej! Nu är jag hemkommen efter skyttet. Gick inte lika bra som förra gången. Tråkigt! Men det är fortfarande riktigt kul! Kvällens planer blir att först äta tacos som mamma lagat, sen öva lite spanska och till sist träna.
Imorgon ska man bli intervjuad. Ska bli roligt och faktis lite spännande även fast det inte är så jätte viktigt. Men det ska filmas. Så lite nervös är jag. Suck. Men jaja, det kommer gå bra! 

 
Min söta kusin Thea!

Lo and the crew



Mina fem musikala vänner! Jesse Matilda Natalie Lo och Oscar.
Älskar låten, älskar hur dom sjunger älskar texten. Tycker den är riktigt bra! love

Dag 08 - Mina syskon

Dag 01 - Presentation om mig själv
Dag 02 - Två saker jag längtar efter
Dag 03 - Fyra bilder som gör mig glad
Dag 04 - Två personer som betyder mycket för mig
Dag 05 - Tio sanningar om mig
Dag 06 - Fem bilder från minnen 2010
Dag 07 - En bild som är från när jag var liten
Dag 08 - Mina/mitt syskon
Dag 09 - En bild jag tagit som betyder någonting
Dag 10 - En bild som är över ett år gammal
Dag 11 - En bild som inte är tagen i landet jag bor i
Dag 12 - Tre saker som finns i mitt rum
Dag 13 - En sång som får mig att må bra
Dag 14 - Någonting jag saknar väldigt mycket
Dag 15 - En rolig bild
Dag 16 - Ett datum jag aldrig kommer glömma
Dag 17 - Min favoritblogg 
Dag 18 - Min musik
Dag 19 - En barndomsvän
Dag 20 - Min favoritplats

Har tre syskon. Tre bröder. Som ibland kan vara helt otroligt jobbiga och ibland kan jag verkligen hata dom. Men när jag säger saker jag inte borde säga till dom menar jag det aldrig innerst inne. För innerst inne är dom världens bästa bröder! ♥

Gustav
Gustav är min äldste bror. Han är 20 år och fyller snart 21. Bor med sin flickvän Elin inne i Växjö. Hans intresse nu är att hmm.. vet faktis inte så mycket. Men säkert lira x-box och umgås med vänner!

 

Arvid
Arvid är 2 år äldre än mig. (17, fyller 18) Än så läne bor han hemma men han längtar nog tills att flytta hemifrån skulle jag tro :p . Han har en flickvän vid namn Amanda! Och Arvids intresse är att va med vänner, spela wow och x-box.
& när Arvid och jag slåss är det alltid han som förlorar. Bara så alla vet! Hehehhe



Albin
Albin är min minste bror och den jag mest umgås med i min familj. Haha. Han är 9 år gammal och ska snart fylla 10. Går i Söraby skola där jag gick innan. Han har väldigt mycket fantasi och otroligt bra på moonwalk! Hans intresse är att spela dator, x-box, kolla på film & åka snowboard.


flåt

& nej, jag har inte slutat blogga. Har bara inte haft någon dator tillgänlig. Igår var jag i fritidsgården, sen när jag kom hem tränade jag och sedan somnade jag. Idag har jag varit i skolan. Har inte hänt något speciellt annars så. Massor med plugg och så nu. Inte kul.

Ikväll blir det att skjuta igen med mina kusiner! Riktigt kul är det ju! Ska också försöka öva lite spanksaglosor (Har faktis pluggat mycket på det den här veckan. Känner mig jätte duktig!) Och sen träna. Men jag uppdaterar mer sen, framåt kvällen. Puss!


Linn och Jesse i skolan. Hihihih

RSS 2.0