stockholm

Hej! Blev lite besviken när jag insåg att det inte fanns internet på vandrahemmet vi var på. Fanns en dator man kunde låna, men den var lite seg så orkade inte blogga från den.

Jag har i alla fall haft det awesome i Stockholm! Har varit helt underbart! Åh, älskar den staden. Ska dit igen, punkslut.

I fredags så tog mamma och jag tåget upp till Stockholm. Gick till vandrahemmet och chekade in. Sedan gick vi ut och tog tunnelbana till Hötorget och gick runt där lite. 
Letade efter en pizzaresturang, men seriöst så hittade vi ingen. haha. Så vi åt på en Japanees och Kineesresturang, mycket gott! Efter det tog vi oss till SAGAsf-bio, tittade på filmen play. titta inte på den. värsta b-filmen. sög.
tog oss hem och sedan sov vi.

lördags åt vi frukost. Sedan tog vi tunnelbana igen och sedan vidare till gamla stan och sedan vidare till Stockholm city! Shoppade, shoppade och shoppade. Gick från affär till affär. (bilder kommer senare på sakerna jag handlade)
Hittade en pizzaresturang, där åt vi. Mycket gott! Åkte sedan och tittade på Lena PH, riktigt kalasbra var hon! Efter två timmar åkte vi hem och åt Ben&Jerry's och tittade på TV.

söndag åt vi frukost, packade, sedan ner till en annan galleria och shoppade :) tog oss ner till centralen, åt på Mc'Donalds och sedan åkte vi hem. Mycket trevlig helg! Tack mamma, älskar dig!♥



XOXO

Kommentarer
Postat av: Elise

Mysigt det såg ut att vara! :)

2011-11-14 @ 05:36:42
Postat av: emma (granne)

har varit där på dom typ svartvita gatan, eller vad det heter;)

2011-11-16 @ 19:01:53

här kommenterar du:

vad heter du?
ska ditt namn sparas här?

e-postadress: (kommer ej att synas!)

url/bloggadress:

& vad vill du kommentera?

Trackback
RSS 2.0